Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Haftalık guncellemeyi yukledim. Sabahtan beri bir hata gormedim.gayet stabil çalışıyor. Rom'da hata goren arkadas var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haftalık guncellemeyi yukledim. Sabahtan beri bir hata gormedim.gayet stabil çalışıyor. Rom'da hata goren arkadas var mı
ayrıca TWRP 1217 YÜKLÜYDÜ GÜNCELLEMEDEN SONRA TWRP uçtu 1227 yükledim.1217 yi kabul etmedi

Son düzenleme:

horatio

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta seviye
Cihazım
mi 5
Konular
0
Selamlar, son çıkan stabil sürümü(10.2.2.0) kullanıyorum. Fakat facebook bildirim sayılarını uygulama işaretinin kısa yolunun sağ üstünde rakam olarak göstermiyor. Bütün izinleri, otomatik başlatmayı falan açtım ama başaramadım. Çözümü var mı acaba?

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca TWRP 1217 YÜKLÜYDÜ GÜNCELLEMEDEN SONRA TWRP uçtu 1227 yükledim.1217 yi kabul etmedi

Hocam bende gitmemiş TWRP.1217 ile bu uyumlu değil diye biliyorum başından beri.8.12.25 den sonraki tüm güncellemeler 1227 ile yüklenebiliyor diye biliyorum.

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Arkadaşlar pie android 9 tabanlı beta romlarin tamamı twrp 1227 ile çalışmakta yüklemeye arkadaşlar forumda ayrıntılı twrp kuruma anlatılmış
Stabil 10.2.2 sürümü twrp 1102 sürümü ile daha stabil çalışmaktadır bu anlattığım bizzat kendi telefonda denedim son çıkan 9.3.1 beta sürümünü çok beğendim adamlar bu kez yapmışlar belirgin bir hata yok pil tüketimi diğer rom Lara göre iyi durumda

Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-1227 Otomatik Yükleme Aracı

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Arkadaşlar pie android 9 tabanlı beta romlarin tamamı twrp 1227 ile çalışmakta yüklemeye arkadaşlar forumda ayrıntılı twrp kuruma anlatılmış
Stabil 10.2.2 sürümü twrp 1102 sürümü ile daha stabil çalışmaktadır bu anlattığım bizzat kendi telefonda denedim son çıkan 9.3.1 beta sürümünü çok beğendim adamlar bu kez yapmışlar belirgin bir hata yok pil tüketimi diğer rom Lara göre iyi durumda

Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-1227 Otomatik Yükleme Aracı
Cok sagol.ben de stabil romdam betaya gectigim icin twrp uçtu.madem haftalik rom yüklemeyi tercih ettik. O zaman twrp 1227 ile devam edeceğiz

ob53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ob
Cihazım
Mi 4
Konular
5
Arkadaşlar herkese merhaba bende mi8 se alıp aranıza bugun itabiriyle bende katıldım. Su an 9.2.21 beta eu rom yüklü(aldığımda o şekildeydi). Benim niyetim cok fazla gunceleme yapmadan sorunsuz bir romu kurup güncelleme yapmadan uzun süre kullanmak. Sanırım Stable eu lar bu konuda bana daha uygun gibi duruyor. (araştırma sonucu ogrendm :) ) Stable eu olarak performans ve özellik olarak hangi romu tavsiye edersiniz ? ve beta 9.2.21 eu dan tavsiye edebileceğiniz roma en sorunsuz şekilde nasıl geçebilirim deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirse cok sevineceğim...

horatio

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta seviye
Cihazım
mi 5
Konular
0
Arkadaşlar herkese merhaba bende mi8 se alıp aranıza bugun itabiriyle bende katıldım. Su an 9.2.21 beta eu rom yüklü(aldığımda o şekildeydi). Benim niyetim cok fazla gunceleme yapmadan sorunsuz bir romu kurup güncelleme yapmadan uzun süre kullanmak. Sanırım Stable eu lar bu konuda bana daha uygun gibi duruyor. (araştırma sonucu ogrendm :) ) Stable eu olarak performans ve özellik olarak hangi romu tavsiye edersiniz ? ve beta 9.2.21 eu dan tavsiye edebileceğiniz roma en sorunsuz şekilde nasıl geçebilirim deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirse cok sevineceğim...
Ben de ilk aldığımda haftalık ve stabil sürümleri denedim. Mi room u da kullandım. Nedense ben de kimsede olmayan hataları verince son çıkan stable sürüme geçtim. Yenisi çıkana kadar bunu kullanacağım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ob53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ob
Cihazım
Mi 4
Konular
5
Ben de ilk aldığımda haftalık ve stabil sürümleri denedim. Mi room u da kullandım. Nedense ben de kimsede olmayan hataları verince son çıkan stable sürüme geçtim. Yenisi çıkana kadar bunu kullanacağım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son cıkan global rom sanırım bu . Beta 9.2.21 den bu roma en sorunsuz sekilde nasıl geçebilirim acaba bilgilendirebilir misiniz ?

horatio

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta seviye
Cihazım
mi 5
Konular
0
Android 8.1 Uyumlu Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-1102 Yükleme Aracını kurup, twrp den indirdiğiniz stable romu kuracaksınız? Ayrıntılı konuları var.

ob53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ob
Cihazım
Mi 4
Konular
5
Android 8.1 Uyumlu Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-1102 Yükleme Aracını kurup, twrp den indirdiğiniz stable romu kuracaksınız? Ayrıntılı konuları var.

Teşekkürler hocam deneyeceğim yapmayı yalnız bendeki twrp sürümüyle yükleyemez miyim acaba ? 3.2.3.-1227 yüklüymüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt