Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufksfl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
MI 8 SE
Konular
0
Merhabalar; 9.3.7 yeni sürüm gelmiş güncelleyen oldu mu ? Açıkcası 9.3.1 den aşırı memnun kaldım ben.

boyut 1.6gb
karanlık modu güncellemesi , güvenlik güncellemesi ve camera güncellemesi mevcutmuş.

Saygılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı Cumalar bu arada...

Son düzenleme:

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Evet doğru çıktı sorunsuz olduğu söyleniyor ben yüklemeden genelde Google playin bazı cihazlarda problem çıkarmasından dolayı doğan probleri duzeltmisler
CHANGELOG

Ayarları
Yeni - Cihazdaki 7.1 cihaz için karanlık mod. ayarları

Güvenlik
Optimize - Android Güvenlik Düzeltme Eki güncellendi. (Mi MIX 3, Mi 8 Pro, Mi Max 3, Mi 8 Lite, Redmi 6, Mi 8, Mi Play, Redmi 5A, POCO F1, Redmi 6A, Mi 8 SE, Redmi 5, Mi 9 SE, Mi 8 EE)
Optimize Et - Bazı diller için "Veri kullanımını kısıtla" uygulamasında çökmeler.

Kamera
Optimize Etme - Desteklenen cihazlar için 48MP modu (Redmi Note 7 / Pro, Mi 9, Mi 9 SE) ÖLÇÜLEN

CİHAZLAR:
MI9, MI9SE, MI8EE, MI8Pro, HMS2, MI6X, HMNote7, HMNote6Pro, HM6Pro

EN: Google Pay sorununuz varsa , Google Pay ve Google Play Hizmetleri uygulamasının temiz verileri ..
ES: Google Payı, Google Play hizmetlerini ve Google Play Hizmetlerini görebilirsiniz.
RU: Google Pay, Google Pay'ı ve Google Play Hizmetlerini bir araya getirdi.
FR: Google Pay, Google Google’da Google Play Servisleri ve Diğer Uygulamaların Ödeme Yapılması.
DE: Bei Problemi Google Pay bereinigen için Sieen Sieger Google Pay ve Google Play Hizmetler-Uygulaması ile ödenir.
TR: Google Payında varsa, Google Pay ve Google Play Servislerini uygulamasının verilerini temizleyin

İndirme linki

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
DEĞİŞENLER v9.3.7

Settings
New - Dark mode for 7.1 devices in dev. settings

Security
Optimized - Updated Android Security Patch. (Mi MIX 3, Mi 8 Pro, Mi Max 3, Mi 8 Lite, Redmi 6, Mi 8, Mi Play, Redmi 5A, POCO F1, Redmi 6A, Mi 8 SE, Redmi 5, Mi 9 SE, Mi 8 EE)
Optimize - App crashes in "Restrict data usage" for some languages.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Google Pay sorununuz varsa, Google Pay ve Google Play Servisleri uygulamasının verilerini temizleyin

muhammedglr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
xiaomi mi 8 se
Konular
0
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba arkadaşlar , Mi 8 SE Miui 10 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. Mi 8 kullanıcısıyım, SE kullanıcıları test etsin.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum:
TWRP Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Ekran Görüntüleri:

Cihazı kullanan arkadaşlar paylaşsın.

Bilinen Hatalar:
1- Bildirin

Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantısı Haftalık :

İndirme Bağlantısı Kararlı :
m

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende xiaomi mi 8se aldım.ama telefonum cınce türkçe nasıl yapacagım bana yardımcı olabılecek var mı.

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
m

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende xiaomi mi 8se aldım.ama telefonum cınce türkçe nasıl yapacagım bana yardımcı olabılecek var mı.
Bootloader kilidi açık ise TWRP yükledikten sonra global rom yükleyeceksiniz.

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
bu cihazda global rom yok .üstünde orjinal çince ingilizce geliyor. bootloader açıksa twrp atıp eu rom yükleyin
tamam işte aynı şeyi demek istedim :) Eu olur miroom olur masik olur miuipro olur :)

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
güncelleyen var mı yeni betayı ? şarj ekran süresi vs nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt