Hocam öyle gözle görülür bir yenilik var mi? (Pil haricinde)Bence yükleyebilirsiniz... Şuan bir hata sıkıntı yok. Pil de güzel şuan 5-6 saat alıyorum ekran süresini
Evet hocam aynısı oluyor YouTube uygulamasında. Bende de şöyle bir şey var siyahlar ekranı elimle oynatinca birbirine giriyor genelde düşük ışıkta yapıyor. Olan var mı acaba ?Yenilik göremedim ben.Pil 9.2.24'e göre kötü.Bir öncekine göre iyi.
Bu kameraya 4K 60fps geldi diyorlardı bende yok ? Sizde var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de arkadaşlarMedyaları görmek için kayıt olmalısınızşu videoyu kendi youtube uygulamanızda bir açmayı dener misiniz rica etsem.Ben açtığımda video HDR desteği var ve büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor ama ekrana acayip bir şeyler oluyor renkler birbirine giriyor pastel boya gibi.Sizde de oluyor mu bir dener misiniz?
Video ben de sorun çıkarmadı. Kamera da video 4k var gelmiş. Batarya iyi gibi foto paylaştım 8 seEvet hocam aynısı oluyor YouTube uygulamasında. Bende de şöyle bir şey var siyahlar ekranı elimle oynatinca birbirine giriyor genelde düşük ışıkta yapıyor. Olan var mı acaba ?
Video ben de sorun çıkarmadı. Kamera da video 4k var gelmiş. Batarya iyi gibi foto paylaştım 8 seGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende bu sürümü kullanıyorum ama karanlık mod nerede göremedim9.3.1 beta sürümünü kurdum temiz kurulum yaptım ilk izlenimlerimi başarılı olmuş pil romu flaslarkan 81 idi şimdi 55 perde romu flasladim yaklaşık 80 kusur uygulama Google Play'de den indirip kurdum yedeklerimi flaş bellek den telefon hafızasına kopyalarını telefon ayarlarını yaptım bence pil tüketimi şimdilik iyi gibi
Çentik gelmiş
Gece modu çekim gelmiş ve idare eder
4 k video çekim gelmiş
Karanlık mod yani tema gelmiş ben beğendim
En çokta sürekli açık ekran saat ve tarih altına küçük resimler ekleniyor bence şık olmuş
Şimdilik bu kadar ben beğendim tabi bir kaç gün test yapmak gerekiyor
Hocam geliştirici modu aktif edildikten sonra geliştirici mod listesinde gece modu diye cikiyor oradan aça bilirsinizHocam bende bu sürümü kullanıyorum ama karanlık mod nerede göremedim