Rom Mi 8 SE / MiRoom MIUI 11 V11.0.3.0 ( Android 9 ) Stabil Rom Kurulumu

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
mirooma geçerken sıfırlamak zorundayız sanırım?

İnternal storage hariç tüm wipe seçeneklerini işaretleyin, böylece müzik resim vb. Gibi verileriniz silinmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hücre bekleme ve Android Sistemi Pil Tüketimi çok arttı ona rağmen 5 saat ekran süresi aldım
Daha sonra şebekeyi global auto yaptım hücre bekleme %30 dan %1 e indi ama Android Sistemi hala yüksek onu da temiz kurulum yaparak düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum

Birde ek olarak akıllı ağ ayarlarından wifi açık olduğunda şebekeyi 2g moduna al seçeneğini aktiflestirerek daha uzun batarya süresi alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan %25 şarj kaldı ve 4:30 saat ekran süresi var. Bu verilere göre toplamda 6 saat ekran süresi alacağım. Mobil veri sürekli açıktı ve ara ara oyun da oynadım. Herhangi bir özelleştirme yapmadım rom üzerinde, magisk modülleri kurarak ve bir takım özelleştirmelerle 7 saate yakın süre alabilirim sanırım. Sonuçları paylaşırım Daha sonra.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
3. gün olması lazım bugün. ROM çıktığı gibi kurdum. Batarya konusunda EU'dan farklı değil. Hiçbir avantajı yok. Cihazım 8 aylık bir cihaz. Tabiki pil ömrü de belli bir miktar zayıflıyor kullandıkça lakin durum böyle. Birde bazı çeviri eksikleri görünce bir fark yok aksine eksikler var diye tekrar EU ROM'a dönüş yaptım. EU ROM genel olarak daha iyi hazırlanmış bile diyebilirim.

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Evet rom güzel fakat pil durumu biraz istikrarsız şuan %71 ve 55 dk ekran süresi aldım. Pil olarak kötü. Mi room haftalık daha randımanlıydı pil konusunda 9.9.27 çok güzel di.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-22-13-56-32-802_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-22-13-56-32-802_com.miui.securitycenter.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 37

Bugra.34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Samsung
Konular
0
Hocam hücre bekleme ve Android Sistemi Pil Tüketimi çok arttı ona rağmen 5 saat ekran süresi aldım
Daha sonra şebekeyi global auto yaptım hücre bekleme %30 dan %1 e indi ama Android Sistemi hala yüksek onu da temiz kurulum yaparak düzeltebilirsiniz diye düşünüyorum
Merhaba hocam ben miu 10 dayım .. bu ikisini düşurmenin başka yolu yokmu ..

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Yardımcı olmuyacaksanız niye konu açıyosunuz? Bu foruma niye üye oluyosunuz? Biz bildiğimiz ne varsa yardımcı olmaya çalışırken forumda bu yaptığınız ayıp değilmi?

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Yardımcı olmuyacaksanız niye konu açıyosunuz? Bu foruma niye üye oluyosunuz? Biz bildiğimiz ne varsa yardımcı olmaya çalışırken forumda bu yaptığınız ayıp değilmi?

Eğer sözünüz banaysa Instagram kullanmadığımı belirtmiştim.

Halilibrahimozenn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İyi
Cihazım
Redmi note4
Konular
1
Arkadaşlar ayarlar bağlantı ve paylasim ordan da akıllı ağı aktif hale getirin aşağıdaki ayarları yapın ( wifi açıkken 2 g ye geçmesi gibi) şarja etki ediyo

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Buyrun %100 şarjdan sonra ekran süresi ve uygulama kullanım süreleri sonrası hâlâ %87 şarj var.
Hocam zahmet olmazsa normal kameradan bir video çekip instagram hikayesine atarmısınız düşük kalitedemi yoksa güzelmi olucak ona göre geçicemde ni instagram hikayesi atıp hemen silerseniz sonuçlarıda paylaşırsanız sevinirim

Üst Alt