Rom Mi 8 SE / MiRoom MIUI 11 V11.0.3.0 ( Android 9 ) Stabil Rom Kurulumu

Bugra.34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Samsung
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, mi 8 Se modeli için MiRoom miui 11 stabil sürümü yayınlandı.​

Kurulum için gerekli dosyalar:

Kurulumdan önce dosya yedeklerinizi almanızı ve twrp ile temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim.​
Twrp temizlik işlemleri için rehber : Twrp Kullanımı Pegasus__ hocama teşekkürler.​
Kurulumdan önce deneme olarak cihazı twrp moduna alın ve pc'ye bağlayın, Pc'nin telefon ile twrp modunda sorunsuz bağlanabildiğinden emin olun.​

Kurulum:
  • Twrp açın, wipe sekmesinden advanced wipe kısmına girin.
  • Data storage (internal storage) hariç Tüm şeçimleri işaretleyin ''Swipe To Wipe" butonunu sağa çekerek temizleme işlemini bitirin.
  • Telefonu PC'ye bağlayın ve indirdiğiniz rom ve recovery dosyalarını telefon hafızasına aktarın.
  • Twrp install menüsünden Romu yükleyin. Rom kurulumu bittikten sonra twrpden çıkmadan tekrar install menüsüne gelin.
  • ''İnstall İmage" butonu basarak hafızaya attığınız 1227 recovery dosyasını seçin, gelen listeden ''Recovery'' seçeneğini işaretleyip aşağıdaki oku sağa çekerek yükleme işlemini tamamlayın.
  • İlk açılış bir kaç dakika sürebilir.

*Sensör sorunu, şebeke sorunu, kamerada yeşil ekran gibi sorunlar yoktur.

Ekran Görüntüleri :​
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba hocam .. mi rom kurmasak mesela eu rom kursak yine buradaki reiwa hocamın paylaştığı twrp 1227 isimli romu kullansak olurmu başka romda ..

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Merhaba hocam .. mi rom kurmasak mesela eu rom kursak yine buradaki reiwa hocamın paylaştığı twrp 1227 isimli romu kullansak olurmu başka romda ..
Hocam eu rom ile bu twrp sürümünü denemediğim için birşey demek istemiyorum. Eu rom konusunu okursanız orda hangi twrp sürümü uyumlu olduğu yazıyordur.

Bugra.34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Samsung
Konular
0
Hocam merhaba .. bana eu romlar olan linki verirmisiniz bulamadımda mi 8 se uygun olanları hocam

erols63

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erol
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Merhaba, benim cihazımdaki
TWRP 3.3.0 0423. Bu konudaki mi room stable sürüme bu twrp ile geçişte sorun yaşanır mı?
Şu an mi-globe stable 10.3.1.0 yüklü durumda.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Merhaba, benim cihazımdaki
TWRP 3.3.0 0423. Bu konudaki mi room stable sürüme bu twrp ile geçişte sorun yaşanır mı?
Şu an mi-globe stable 10.3.1.0 yüklü durumda.

Hocam cihazı daha dün aldım, o sebeple bu tarz ayrıntılı konulara vakıf değilim. Fakat şunu söyleyebilirim, önce ilk sayfada verdiğim 1227 twrp sürümünü yükleyin, sonra romu kurun ve ardından tekrar 1227 twrp.. Risk almamış olursunuz böylece.

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Se modeller için 9 se 8 se mi room daha iyi kesinlikle ,
Hocam şuan masik 8.3 var masikten geçilirmi ne diyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve şuan benim masik 8.3 hrm miui 11 hemde Android 10 olduğu için instagram hikaye kalitesi sorunu yok bu romda Instagramda hikayeye video atınca kalitesiz çıkıyormu bilgisi olan varmı

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Bu stabil sürümde bildirim sesi ile telefon zil sesi ayrı ayrı kontrol edilebiliyor mu? Bir de ultra güç tasarruf modu bu sürümde var mı?

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Bu stabil sürümde bildirim sesi ile telefon zil sesi ayrı ayrı kontrol edilebiliyor mu? Bir de ultra güç tasarruf modu bu sürümde var mı?
Bildirim sesiyle telefon zil sesi ayrı ayrı kontrol edilebiliyor. Ultra güç tasarrufu var.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Hocam şuan masik 8.3 var masikten geçilirmi ne diyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve şuan benim masik 8.3 hrm miui 11 hemde Android 10 olduğu için instagram hikaye kalitesi sorunu yok bu romda Instagramda hikayeye video atınca kalitesiz çıkıyormu bilgisi olan varmı
Instagram kullanmıyorum hocam bilgim yok.

Üst Alt