Şu an telefona IMEI atılı. 4 wipe yaparsam silinir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 imei farklı
TWRP güncelledim, reboot recovery dedim MI logosunda takıldı. Telefon açılıyor. Artık MIUI 11 Stabilin çıkmasını bekleyip birisine yükleteceğim.Süper... Okumak/Araştırmak nelere kadir...
TWRP güncelledim, reboot recovery dedim MI logosunda takıldı. Telefon açılıyor. Artık MIUI 11 Stabilin çıkmasını bekleyip birisine yükleteceğim.
Benim yaptığım ilk olarak TWRP'yi güncellemek oldu. Sonra TWRP'yi açarken Mi logosunda takıldı. Telefonu şu an kullanıyorum. MIUI 11 Stabil çıkınca flashlayacağız.Rom ve TWRP ler uyumlu olmadığı sürece cihaz logoda kalır.Mevcut romunuz üzeriden güncelleme yapacaksanız ;
Cihaz çalışır halde sorunsuz iken TWRP'ye girin yeni romu mevcut TWRP ile flashlayın cihazı yeniden başlatmadan uyumlu TWRP'yi üzerine flashlayın.Cihazı yeniden başlatmadan önce Reboot recovery diyip yeni TWRP nin yerinde olup olmadığına bakın yeni sürüm yerinde ise hem rom güncellenmiş hemde uyumlu TWRP sağlıklı olarak yüklenmiş demektir.
IMEI silinmez değil mi?Benim yaptığım ilk olarak TWRP'yi güncellemek oldu. Sonra TWRP'yi açarken Mi logosunda takıldı. Telefonu şu an kullanıyorum. MIUI 11 Stabil çıkınca flashlayacağız.
IMEI silinmez değil mi?
ReiwaSelamlar, forumda yeniyim. Bugün Mi 8 SE aldım. Magisk kurulu içerisinde. Merak etip açtım ve güncelleme geldiğini gördüm. Güncellediğimde ise bu sürüm eski v18 daha altta kullanılamaz gibi bir ekran geldi ve kapandı. Size sorum şu olacak. Acaba Magisk'e attığım güncelelmeyi geri ama şansım var mı. Uygulama ayarında sadece kaldır seçeneği var.
Selamlar, forumda yeniyim. Bugün Mi 8 SE aldım. Magisk kurulu içerisinde. Merak etip açtım ve güncelleme geldiğini gördüm. Güncellediğimde ise bu sürüm eski v18 daha altta kullanılamaz gibi bir ekran geldi ve kapandı. Size sorum şu olacak. Acaba Magisk'e attığım güncelelmeyi geri ama şansım var mı. Uygulama ayarında sadece kaldır seçeneği var.