Son versıyonu 9.6.20 yüklemek ıcın twrp den dırek ınstall yapsam yeterli olur mu bende v10.3 var
ben modem dosyası değiştirilmiş romu haftalık yayınlıyorum yükleyebilirsiniz..Son versıyonu 9.6.20 yüklemek ıcın twrp den dırek ınstall yapsam yeterli olur mu bende v10.3 var
Teşekkür ederim yeni olduğum detaylı bilmiyorum sayenizde betadan stabile geçtim peki o sürümün beta yada stabil olduğunu nasıl anlarımbeta rom olmasından dolayı şebeke sorunu yaşaya bilirsiniz , stabil de kalın bence ,
Teşekkür ederim yeni olduğum detaylı bilmiyorum sayenizde betadan stabile geçtim peki o sürümün beta yada stabil olduğunu nasıl anlarım
betalar sürümde tarih içerir , 9 6 20 gibi 9 yıl 6 ay 20 gün yayınlanan rom , stabil de versiyon vardır ancak bizim telefon için özellikle zırpt pırt rom atmak eğer tecrübeniz yok ise yapılacak iş değil , size tavsiyem hiç bulaşmayın ,
yeni özellikler gelir ancak pil ciddi derecede feragat edersiniz , birde bilinmeyen başka sorunlar çıka bilir ,
twrp kurup ilk sayfada hangi roma hangi versiyon çalıştığı bakip ona gore kurmalisin magisk yuklersen donmalar gider ama tavsiyem mi-room kurman
Hayır stabilede çalışıyorlar ama henüz mi9 se için yokMiRoom sadece beta üzerinde mi düzenleme yapıyor ? ilk sayfada stabil mi rooma tıkladıgımda sadece beta sürümleri görüyorum 9.6.20 vs gibi.. Eu Rom 10.3.1 ile arasında cok fark varmı