Öyle bir rom yok maalesef hocamArkadaşlar telefon bu halde. Kendi kendine güncelleme yapan bir rom verir misiniz?
Arkadaşlar telefon bu halde. Kendi kendine güncelleme yapan bir rom verir misiniz?
Öğleden sonra size OTA dan gelir, güncelle dersiniz, cihaz kendisi hallederArkadaşlar telefon bu halde. Kendi kendine güncelleme yapan bir rom verir misiniz?
Öğleden sonra size OTA dan gelir, güncelle dersiniz, cihaz kendisi halleder
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Xiaomi nin en büyük özelliği, haftalık güncelleme alabilme güzelliği, yoksa ne işim olur ki bu zevkten mahrum olunacaksaBeta rom kullanmayın , ilk diyeceğim şey beta demek her hafta uğraş demek , dert demek , sıkıntı çıkma durumu var demek ,
Bilmeyen kullanmasın =) bilende bu konuda sormasın betaya destek olmuyorum bu konuda
Hocam ben genel hatları ile yazdım, Eu Beta kullanan biri zaten nasıl yapması gerektiğini bilir, aksi halde Global kararlı stok kullanıyor olurduHocam yanlışınız var yapmaz telefon kalır öylece ortada mi yazısında 8 se için geçerli bir durum değil bu ,
rom indirip twrpden günceleyecek ancak twrp uyumsuz çıkıp patlama durumu da var yani , şebekeninde gitme durumu var ayrıyetten
Hocam ben genel hatları ile yazdım, Eu Beta kullanan biri zaten nasıl yapması gerektiğini bilir, aksi halde Global kararlı stok kullanıyor olurdu
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Ben genel örnekleme yaptım, olmaması benim sorunum değil... Hangi romlar mevcut mesela EU Beta dışında, alternatif varmı, siz hangisi oneriyorsunuzgene böleceğim kusura bakma bu telefonda global stabil de yok