- Adım
- hasan
- Cihazım
- redmi note5 pro
- Konular
- 2
tamamdır hocam tşekkürler
Direk üzerine kur eu olanı ama modem ve magisk tekrar kurman gerekiyor dostumMerhaba. Resimdeki sürümü kullaniyorum. MIUI 11 e güncelleme yapsam, android sürümü de 10 a guncellenir mim yoksa and güncellemesi için ekstra bir işlem yapmam gerekir mi.
Not. MIUI güncelleme yapmayı biliyorum.
Ekran görüntüsü at bakalım dostum ne kullanıyorsun eu mu yoksa mi rom mumerhaba arkadaşlar mi 8 se kullanıyorum versiyon gücelleme için güncelle kısmına giriyorum güncel diyor ama cihaz güncel değil mi 10 8.7.29 sürümü var forumda araştırdım ama versiyon baya eski olunca baya gelişmeler olmuş sorum şu direkt olarak son sürüme mi geçmeliyim yada stabil sürüm neyse ona mı bu konuda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. not: telefonu da yeni aldım
Eu rom 12.5.1'e geç hocam hem hızlı hem sorunsuz güncel rom.merhaba arkadaşlar mi 8 se kullanıyorum versiyon gücelleme için güncelle kısmına giriyorum güncel diyor ama cihaz güncel değil mi 10 8.7.29 sürümü var forumda araştırdım ama versiyon baya eski olunca baya gelişmeler olmuş sorum şu direkt olarak son sürüme mi geçmeliyim yada stabil sürüm neyse ona mı bu konuda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. not: telefonu da yeni aldım
Eu rom 12.5.1'e geç hocam hem hızlı hem sorunsuz güncel bu romıu cevap için teşekkür ederim benim cihazda mi recorvery yüklü orjinal romu nerden indirebilirim
Mi8 SE sadece Çin'de çıkmış bir cihaz, onun için globali bulamazsınız. Fastboot rom sadece çince var, recoveryden flaşlanan xiaomi.eu rom var Türkçe.tgz uzantılı fastboot global romu nereden bulabilirim çin versiyonun da var ama globali bulamadım
şuan çin fastboot 12.02. kurdum and 10 bu versiyon ile trwp yüklemeyi deneyeceğimMi8 SE sadece Çin'de çıkmış bir cihaz, onun için globali bulamazsınız. Fastboot rom sadece çince var, recoveryden flaşlanan xiaomi.eu rom var Türkçe.