- Adım
- D
- Cihazım
- Max
- Konular
- 10
Selamlar, reklam engellemede ne kullanıyorsunuz? Adblock zevk vermemeye başladı. Engellemiyor sanki ve eu son sürüm stabil yüklü.
Bunları kapat reklamlar gider hocam extra app gerek yokSelamlar, reklam engellemede ne kullanıyorsunuz? Adblock zevk vermemeye başladı. Engellemiyor sanki ve eu son sürüm stabil yüklü.
Bence dostum kesin olarak bootloader kilidi kapattın çünkü bende daha önce dediğini yaptım redmi not9 Pro sorun yok hala kilit açık gözüküyor .Reiwa üstad bugün pitchblack ile kurduğum global romdan çıkıp miuicc romunu kurmak istedim her zaman yaptığım işlemleri yaptım yanlış bişey yaptığımı hatırlamıyorum sonrasında ne yaptıysan fastboot ekranından çıkamadığım için en başa dönüp mi flash la çin romunu kurdum kurarken clean all seçeneğiyle yaptım sonra yine twrp kurup modem dosyasını flash ladım bu rom çin ve ingilizce çıkınca bi alt versiyonunu indirip kurmak istedim derken mi flash la aynı romu kurma işlemini bidaha yaptım kurma tamamlandı ama seçeneklerden celan all mı seçiliydi yoksa clean all and lock mu seçiliydi orayı atlamışım ama rom tekrardan hata vemeden kurulumu bitmiş ve telefon açılmıştı şuanki durum son sürüm çin romu yüklü şebekeyi getirmek için twrp hiç bir şekilde kuramıyorum twrp ler kurulmadığı içinde zaten hiç bi işlem yapamıyorum yanlız şuan mi flash da başka bi romda kuramıyorum hep hata veriyor sorun nedir acaba tam burada kesinlikle twrp yüklenmiyor mi flash da hiç bi iş yapmıyor lütfen yardım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
açılışıda kesinlikle unlock yazmıyor hiç biyerde önceden twrp ye geçiş yaparken yazardı galiba bootloader kilidi kapandımı yada onun gibi bişeymi
Tamir kısmına bir bak istersen orada belki yazılım için destek veren olurbak şuan hala uğraşıyorum twrp de yüklenmiyor mi flash dan romda atılmıyor mi flash da hem erase boot error hatası hemde command failed hatası veriyor şebekede yok zaten son durum bu bakıyorum nete ama kafa kazan gibi olduktan sonra bişey de anlayamıyoruz artık yokmu şöyle sade kesin bi çözüm bu cihaza twrp yüklensin yeter zaten
merhabalar hocam telefona twrp üzerinden rom atacaktım, rom mu yükledikten sonra magsik dosyasını yüklemeden reboot system dedim tekrar twrp ye dönebilirim sandım ama twrp ye geri dönemedim telefon hep fastboot modda kalıyor, twrp yi tekrar yüklemeyi denedim ama yükleyemiyorum nasıl düzeltebilirm acaba?