PC den mitool ile tekrar kura bilirsiniz ,
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/whatsapp/bildirimler/başarısız bildirimler-medya oynatma-diğer bildirimler-sessiz bildirimler/bidirimleri göster ve hepsini önem yüksek olarak ayarlayın.Yani hepsini açın.Reiwa hocam wapp falan kapatınca bildirim gelmiyor pil tasarrufunu da iptal ettim nasıl yaparız bu, senin önerdiğin rom
Reiwa hocam wapp falan kapatınca bildirim gelmiyor pil tasarrufunu da iptal ettim nasıl yaparız bu, senin önerdiğin rom
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/whatsapp/bildirimler/başarısız bildirimler-medya oynatma-diğer bildirimler-sessiz bildirimler/bidirimleri göster ve hepsini önem yüksek olarak ayarlayın.Yani hepsini açın.
Hepsi açık dostumAyarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/whatsapp/bildirimler/başarısız bildirimler-medya oynatma-diğer bildirimler-sessiz bildirimler/bidirimleri göster ve hepsini önem yüksek olarak ayarlayın.Yani hepsini açın.
Aynen girdiğim zaman bildirim gelmeye başlıyor otomatik başlat dedim düzelecek mi bakalımek olarak bildirim almak istediğiniz uygulamaları izinlerden otomatik başlat aktif edin , yoksa kapatırsanız uygulama kapanır doğar olarak bildirim de gelmez , hatta mesajlarda siz uygulamayı açınca düşmeye başlar ,
bunu tüm bildirim almak istediğiniz uygulamalara yapa bilirsiniz