- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
sağolasın Reiwa
bugün şunu farkettim, normalde orjinal kılıfıyla kullanıyordum. kılıfada mıknatısı yapıştırdım telefonla 0 temas vardı.
artık kılıfsız kullanmak için çıkardım ve kılıftaki mıknatısın olduğu kısım değişik gözüküyor. lekeyi temizliyorum gidiyor, elimle üzerinden geçiyorum görseldeki lek oluyor. lens temizleyici, sabun, optik silici, gözlük silici gibi şeylerle denedim ama geçmiyor. sizce sorun nedir?
Merhaba mıknatısın yapıştırıcısı üzerindeki seramiğe zarar vermiş olabilir, denenecek bütün yolları denemişsiniz,
yok hocam, orjinal kılıfı takılı, kılıfın dışınada mıknatıs takılıydı, yani cihaza hiç temas etmedi
üzerinden geçince hafif kalınlık hissettiriyor başka bir silici bulmam lazım ama ne?Garip kullanmadım ben daha önce hiç , tutanlardan kullandım hep üzerinde leke ek katman gibi mi duruyor , yapıştıcı gibi
üzerinden geçince hafif kalınlık hissettiriyor başka bir silici bulmam lazım ama ne?
teşekkürler, deneyip haber edeceğimaz bir aseton ile dene ama dikkatli ederek silebilirsin,
asetonlada çıkmadı. çok tuhaf bir iz, siliyorsun gidiyor, elini gezdiriyorsun o lekeler çıkıyoraz bir aseton ile dene ama dikkatli ederek silebilirsin,
asetonlada çıkmadı. çok tuhaf bir iz, siliyorsun gidiyor, elini gezdiriyorsun o lekeler çıkıyor