Türkçe desteği olmadan kullanmak isteyenler için mi flash ile Sirius 10.3.2.0 çin romunu tavsiye ediyorum.batarya performansı açısından çok iyi.fotograf kalitesi de öyle.klavyeyi Google Türkçe seçmeniz ve çin klavyelerini kaldırmanız yetiyor.google play store u yüklendikten sonra herşey yüklenebiliyor.Bu arada twrp de gidiyor ve geriye dönüş bayağı zor.mi flash tool u kullanmak da tehlikeli.bootloader kilidini yanlışlıkla kaldırırsanız (clean and lock seçerseniz) cihaz brick oluyor ve bir daha yazılım atamazsınız.ama bunun dışında rom çok iyi.klavye hassasiyeti bile farklı.ben çok memnun kaldım.ayrica rom güncellemeleri otomatik olarak geliyor.nede olsa orijinal yazılım.Bu arada stock tema ile devam etmeniz batarya performansı açısından çok olumlu.Eu rom ile cihazdan nefret etmiştim.simdi beğeniyorum.bu cihazi 3 yıl mi5 kullandıktan sonra aldım.Eu rom ile cihaz mi5 i bile aratıyordu.Cin romu bence ideal.Tek sorun İngilizce arayüzü.O da benim için sorun olmuyor.
Dediğim gibi geriye dönüş yok farz edelim.twrp tekrar yüklenince fastboot döngüsü başlıyor ve cihaz açılmıyor.twrp eski versiyon ve rom eski versiyon yükleme birşeyi değiştirmiyor.eski versiyon twrp ve eski versiyon çin romu yukledikten sonra ilk açılışta twrp açılıyor,arkasindan wipe format data,adv.wipe we en son reboot yapınca hoşgeldin fastboot yine dön başa.Tek çare mi flash ile Sirius çin romu.ama en azından Google play durdu, veya Google maps çalışmıyor, YouTube açılmıyor gibi sorunlar yok.fotograf kalitesi bariz daha iyi.ayrica dokunmatik daha iyi çalışıyor.Eu rom ile günü zor çıkaran cihazımı sabah şarjdan alıp ertesi gün akşam gece yatarken şarja takıyorum.