En kisa zamanda deneyim hocamArkadaşlar telegram da Android 10 tabanlı pixel rom paylaşıldı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
denediniz mi ? denediyseniz malum soruları sormam lazım çünkiEn kisa zamanda deneyim hocam
İndirme suruyor hocam maalesef yarin anca denerimdenediniz mi ? denediyseniz malum soruları sormam lazım çünki![]()
hayır ben suan indiriyorumİndirme suruyor hocam maalesef yarin anca denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
China 10 romu indirdim ki pixel in link kirik hocam
Malesef hala indiremiyorumhayır ben suan indiriyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben kurdum buyrun bana sorabilirsinizdenediniz mi ? denediyseniz malum soruları sormam lazım çünki![]()
Nasıl kurulum yaptınız sensörler çalışıyor mu modem dosyasını kurdumuzmuBen kurdum buyrun bana sorabilirsiniz
Malesef sensör sorunu bu romdada oluyor. Kuruluma gelince miroom stabil kurdum sonra pitchblack recovery kurdum sonra Wipe /system /dalvik /cache /data yaptım sonra romu flashladım son olarakta konudaki modem dosyasını flashladım. Not modem dosyasını telefonu açtıktan sonra kurdum. Modem dosyasını kurmadan önce her şey çok iyi çalıştı fakat wifi gelmedi, modem dosyasını kurunca wifi geldi yakınlık sensörü gitti. Günlük kullanıma uygun bir rom tavsiye ederim. Romun tek eksiği bazı küçük özelleştirmeler eklenmemiş (durum çubuğundaki simgeleri gizleme gibi).Nasıl kurulum yaptınız sensörler çalışıyor mu modem dosyasını kurdumuzmu
Hocam Romu kurdunuz herşey güzel gitti derken şebeke varmıydı yani modem dosyasını kurmadan şebeke varmıydıMalesef sensör sorunu bu romdada oluyor. Kuruluma gelince miroom stabil kurdum sonra pitchblack recovery kurdum sonra Wipe /system /dalvik /cache /data yaptım sonra romu flashladım son olarakta konudaki modem dosyasını flashladım. Not modem dosyasını telefonu açtıktan sonra kurdum. Modem dosyasını kurmadan önce her şey çok iyi çalıştı fakat wifi gelmedi, modem dosyasını kurunca wifi geldi yakınlık sensörü gitti. Günlük kullanıma uygun bir rom tavsiye ederim. Romun tek eksiği bazı küçük özelleştirmeler eklenmemiş (durum çubuğundaki simgeleri gizleme gibi).