- Adım
- Yüksel
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Meslek
- Esnaf
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global beta 10
- Telefon Modeli
- mi8
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar 26.04.2019 tarihinde telefonumu ritzy yetkili serviste kaydı açıldı.Telefonu alalı henüz 3 ay olmuştu.Kendi kendine kapandı bir kaç kere ve birdaha açılmadı.Telefonda herhangi bir darbe,herhangi bir çizik veya düşme yok.Olay kendi kendine gerçekleşti.ogün bugündür ritzy teknik servis sayfasında YÜKSEK ONARIMDA diye gözükmekte.Defalarca aramama rağmen sanki devlet sırrı gibi bana adam gibi bilgi vermediler.Bugün tekrar arayıp ısrarlı bir şekilde telefonuma ne olduğunu sordum,5 dakika hatta bekledikten sonra telefonumun Ana kartının onarımının yapıldığını henüz deneme aşamasında olduğunu söylediler.Henüz 3 aylık tek bir çiziği dahi olmayan telefonumu ne diye ana kart onarımını yaparlarki ? Müşteri hizmetlerine o telefonun ana kartı onarılıp gelirse Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacağımı belirttim.Sonuçta elektronik bir cihaz ve herhangi bir kullanıcı hatası yok.Bu durumda ritzy servis haklımı ? Yani benim telefonum onarılmasımı gerekli.Cihazı sıfırıyla değiştirme gibi bir imkanları yokmu ?Eğer onarım mevcutsa Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapmam gereklimi ?Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.