- Adım
- ismail
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 11
Maglesef varben 12.5.1 e geçtim ancak, kilit açarken atlamalar vardı, telefon çalarken saçmalıyordu, 12.0.4 e geri dönmüştüm. 12.5.2 de de bu problemler var mı acaba? açıkçası üşendiğim için deneyimlemedim.
Geçtim hocam eu rom'a tam olarak ne zaman oturur ?Temiz kurulum yaparsan hiçbir sıkıntı yaşamazsınız kurduğunda pişman olmassın
2-3 güne kendine gelir ki gelmiştirGeçtim hocam eu rom'a tam olarak ne zaman oturur ?
Dün ss aldım 12.5.2 eu rom ekran süresi nasıl sizce ?2-3 güne kendine gelir ki gelmiştir
bildirim paneli yada kontrol merkezi acıkken saga sola kaydırdıgınızda merkez ile panel arası gecis yapıyor. baska modellerın 12.5.2 eu ıle ilgili videolarını izledigimde bu özellik vardı o yuzden 12.5.2 eu yu kurdum ama olmayınca oneos a geri döndüm bahsettigim özellikten dolayı. galiba android 11 ile gelen bi özellik. beklemedeyim![]()
Gerçekten tebrik ediyorum. Ben bir defasında beta'dab stabil'e geçtim tüm veriler göçüp gitti. Siz romlar arası nasıl bu kadar hızlı geçiş yapabiliyorsunuz?![]()
Miui 13 rom var elimde ama.daha stabil değil beta asamasinda en büyük sorunu şuan ekranı kilitlediginde derin uykuya geçiyor soft yeniden başlatma ekranı kilitlediginizde çağrı gelmez mesaj gelmez günlük kullanım için uygun degil ama şuna emin olabilirsiniz arayüz çok akıcı yağ gibi mübarek android 11 üzerine kurulusadece fotoları alıyorum pc ye, notları ve kişileri de xioami buluttan alıyorum yetiyorşimdi de MIUI 13 için beklemedeyim
![]()