- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 1
Global 10.3.4'tü eu'ya çevirdim twrp üzerinden 10.3.6 oldu hoşumada gitti güzel yapmışlar.Kullandiğiniz rom nedir?
Global 10.3.4'tü eu'ya çevirdim twrp üzerinden 10.3.6 oldu hoşumada gitti güzel yapmışlar.Kullandiğiniz rom nedir?
mi logosunda kalır açılmaz.telefonu sıfırlamadan magisk i flashlasak bir sorun olur mu telefonu şu an için sıfırlamak istemiyorum ?
o zaman sıfırlayacağım zaman rootlamak en iyisi teşekkürlermi logosunda kalır açılmaz.
Twrp yi apk olarak kurulmaz hocam siz yanlis dosya indirmis olabilirsiniztwrp dosyasi apk olarak indi' birlikte ac menusunden ne ile acacagiz
kisitli internet imkani ile birseyler yapmaya calisiyorum da, vowifi gerekiyor, sanirim bunun icin de root gerekiyormus. mi 8 telefonumu rootlamama yardimci olur musun. bl kilidi acikTwrp yi apk olarak kurulmaz hocam siz yanlis dosya indirmis olabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Recovery - [Pie] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-0 Tek Tuş Yükleme Aracı buradan indirip pc uzerinden talimatlara eksiksiz uyarak twrp yukleyebilirsiniz hocam
Dusuk model telefonlarda apk olarak kurulabiliyodu ama son cikan telefonlara pc uzerinden flashlamaniz lazim
nova launcher da falan modem config de cikmiyor mi 8 de' vowifi bir turlu calistiramadimTwrp yi apk olarak kurulmaz hocam siz yanlis dosya indirmis olabilirsiniz
Recovery - [Pie] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-0 Tek Tuş Yükleme Aracı buradan indirip pc uzerinden talimatlara eksiksiz uyarak twrp yukleyebilirsiniz hocam
Dusuk model telefonlarda apk olarak kurulabiliyodu ama son cikan telefonlara pc uzerinden flashlamaniz lazim
Hata nemerhaba iyi günler herkeze ben twrpyükleyicisini giriyorum kuruyorum fakat hata veriyor herzaman ne yababilirim