Rom atınca da garanti dışı kalıyor diye biliyorumSorun yaşayan arkadaşlar neden rom atmıyor çok güzel sorunsuz romlar var. Onları kullananlarda sorum yaşayan duymadım daha.
Kardesim olur mu oyle sey ne demek rom atin biz mecburmuyuz veri sorunu icin rom atmaya bunun güncelleme ile cozulmesi lazim bosu bosunami 2000 tl verdik. Cihaza sorunsuz yazilimida biz atacaksak bisey demiyorum bu fabrikanin isi nedir?Sorun yaşayan arkadaşlar neden rom atmıyor çok güzel sorunsuz romlar var. Onları kullananlarda sorum yaşayan duymadım daha.
Donanımhaber forumlarında mi8 lite kullanıcıları başlığında almak isteyen arkadaşlar var onlara sorabilirsin...Kesinlikle alma. Ben samsungdan geçtim okadar pişmanım ki. 1,5 ay oldu fakat satmayı bile düşünüyorum. Yazılımı berbat!
Donanımhaber forumlarında mi8 lite kullanıcıları başlığında almak isteyen arkadaşlar var onlara sorabilirsin...
Bende mi8 lite kullanıyorum 3000tl versen vermem şuan kullandığım teli
Şuanki mi 8 lite fiyatı 2600 ile 2800 tl civarında değişiyor zaten bendeki ki 128gb modeli ve sorunsuz abartılan bir durum yok...3000TL versem Mi 8 alırsın Lite ile ne işin var Abartmayalım lütfen bazı şeyleri.