Soru Mi 8 Lite Sorunları Nedeniyle Almakta Kararsızım

• Konbuyu başlatan mucoo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 41
  • Görüntüleme 4K

mucoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mücahit
Cihazım
yok
Konular
4
mi 8 lite almak istiyorum fakat şebeke ve wifide sorunu olanlar var. Acaba yeni güncellemede bu sorunlardan kurtulan var mı?

Coskunaskinaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Coşkun
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
kvk garantili al yada migrostan almayı düşünüyorum hepsiburadada felan var ithalatçı garantii ama pek güvenemiyorum tanıdık bir telefoncudan almayı düşünüyorum ama sorunlu bir cihaz çıkarsa diye tereddüt ediyorum kuzenimle beraber alcaz aynısından ona da tavsiye etmiştim ama sorunlu çıkarsa ona da ayıp olur o yüzden soruyorum
Bende hepsi burada dan aldım sorun yok ithalat garantili zaten telefonun camını ayna kapağını Kırşan her türlü kullanıcı hatası dicekler ama fiyatlar hızla yükseliyor dolarla aynı seyrediyor fiyatlar .

Oyla:

mucoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mücahit
Cihazım
yok
Konular
4
fiyatı çok önemlii değilde telefonu çok beğendim sorunlu çıkmasından endişe ediyorum o yüzden kullananlara soruyorum tanıtım yapacakları gün almayı düşünüyorum red mi note 7 pro da güzel ama bilemiyorum gelir mi?

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Kamera kalitesi güzel değil. Kamerası uygulamalarla uyumlu çalışmıyor. Benim tek sıkıntım bu. Redmi Note 7'yi bekleyin.

Oyla:

mi 8 lite

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seçkin
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
mrb arkadaşlar cihazı 12.ayda aldım güncellemeyi şubat ayına kadar yapmadım.şubat ayında kendisi gece wifi bağlı iken yapmış(10.2.2)güncelleme ayarlarında öyle bi ayar varmiş bn görmemiştim onu.İlk zamanlar korktum bende de sıkıntı olacak diye ama olmadı.cihazı hepsi burada dan aldım 6/128 Android 9 u yüklemedim.

Oyla:

TNTB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
11
fiyatı çok önemlii değilde telefonu çok beğendim sorunlu çıkmasından endişe ediyorum o yüzden kullananlara soruyorum tanıtım yapacakları gün almayı düşünüyorum red mi note 7 pro da güzel ama bilemiyorum gelir mi?

Note 7 pro sadece çin ve hindistanda satılacak.

Oyla:

tarik2506

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tarık
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
Ben de kullanıyorum. Yazılımsal anlamda sıkıntıları olan bir cihaz. Başka alternatifleri değerlendirebilirsin bence.

Oyla:

okjklm13

Like a Boss..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper Kasap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Mühendis
Konular
5
Vodafone dan tt ye geçtim ve ağ sorunum düzeldi. Yeni sim kart sebebiyle mi yoksa vodafone sebebiyle mi sorun yaşadım bilmiyorum ama yeni sim kart ile operatör değişimi beni kopmalardan kurtardı :D

Oyla:

barisbozan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
jegfost
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
12
hocam o sorun var denen arkadaşlar şans biraz teklonaji ben aldım 1 aydır da kullanıyorum bir sorun bulamadım haa param var güzel bişi alacam diyorsan mi 9 all onda hiç sorun bulamasın .. saygılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone dan tt ye geçtim ve ağ sorunum düzeldi. Yeni sim kart sebebiyle mi yoksa vodafone sebebiyle mi sorun yaşadım bilmiyorum ama yeni sim kart ile operatör değişimi beni kopmalardan kurtardı :D

hocam o koplamlar bence operatör ben alıdıgım günden beri türk telekom içinde hiç bir kopmaya raslamadıım saygılar

Oyla:
Üst Alt