Biliyorumda yani 2018 yilinda b20 olan bir telefon nasil 4g ye baglanmiyor ben bunu anlamiyorum.Hocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.
kvk garantili al yada migrostan almayı düşünüyorum hepsiburadada felan var ithalatçı garantii ama pek güvenemiyorum tanıdık bir telefoncudan almayı düşünüyorum ama sorunlu bir cihaz çıkarsa diye tereddüt ediyorum kuzenimle beraber alcaz aynısından ona da tavsiye etmiştim ama sorunlu çıkarsa ona da ayıp olur o yüzden soruyorumKardeşim 1 ay oluyor telefonu alalı dedikleri gibi hiç bir sorun yok mobil sorunu çekme sorunu wifi sorunu rahat ol. Ama sağlam güzel biyerden global olarak al gerisini düşünme bile... Mi8lite
her telefonun 4.5gyi full çektiği yerde daha ocak ayında yapılmış bir cihaz kopmalar yaşıyorsa ben şebekede kusur bulmam hocam. telefonu köyde kullanmıyoruz şwhrin en orta yerinde kullanıyoruzNe kadar sabirsiziz Ulak projesi hayata geçirilicek ki sen 4.5 g den tam performans faydalanasin 4.5 den bahsediyorsun sen 3 g yı kullanda 4.5 g şi kalsin Kırsal yerlerde 4.5 g bekleme alamazsin performans çekmez yani Ama sehirde öle bir sorun yok baz istasyonları genelde şehir odaklı çalışır Şu anda mevcut baz istasyonu kapasiteyi aşıyor yani Adamlar baz istasyonu kurmaktansa elimizdekileri kullanırız dahi çünkü işine geliyor firmaların baz istasyonun maliyeti çok yüksek kurmak yer işgal parası vs.
Kutunun neresinde yazıyor hocam?Dostum ben alalı 1 ay oldu öyle bir sorunum yok. Cihaz ocak 2019 üretimi. Sana tavsiyem kutu üzerinde yazıyor bu üretim tarihi. Ona, bakarak al. Son çıkanlardan almaya çalış. Manıfactured january 2019 yazıyor bende.
2018.10 yaziyor kutuda 2019 şubatta aldım artık hangi alet dustuyse elimize.Dostum ben alalı 1 ay oldu öyle bir sorunum yok. Cihaz ocak 2019 üretimi. Sana tavsiyem kutu üzerinde yazıyor bu üretim tarihi. Ona, bakarak al. Son çıkanlardan almaya çalış. Manıfactured january 2019 yazıyor bende.