Soru Mi 8 Lite Sorunları Nedeniyle Almakta Kararsızım

• Konbuyu başlatan mucoo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 41
  • Görüntüleme 4K

mucoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mücahit
Cihazım
yok
Konular
4
mi 8 lite almak istiyorum fakat şebeke ve wifide sorunu olanlar var. Acaba yeni güncellemede bu sorunlardan kurtulan var mı?

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Dostum elektronik işi birazda şans işi sende bilirsin. İnşallah sorun yaşamazsın.

Oyla:

MaxMixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Dostum bende mi8 lite kullanıyorum mobil veri ve wifi sorunu yok pieyede geçmedim daha.

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Bende sorunsuz kullananlardanım hatta 2 hattımda vodafone idi şimdi birini turkcelle taşıdım şuan turkcellin netinden bağlandım hiçbir sorun yok...

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Hocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.
Biliyorumda yani 2018 yilinda b20 olan bir telefon nasil 4g ye baglanmiyor ben bunu anlamiyorum.

Oyla:

mucoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mücahit
Cihazım
yok
Konular
4
Kardeşim 1 ay oluyor telefonu alalı dedikleri gibi hiç bir sorun yok mobil sorunu çekme sorunu wifi sorunu rahat ol. Ama sağlam güzel biyerden global olarak al gerisini düşünme bile... Mi8lite
kvk garantili al yada migrostan almayı düşünüyorum hepsiburadada felan var ithalatçı garantii ama pek güvenemiyorum tanıdık bir telefoncudan almayı düşünüyorum ama sorunlu bir cihaz çıkarsa diye tereddüt ediyorum kuzenimle beraber alcaz aynısından ona da tavsiye etmiştim ama sorunlu çıkarsa ona da ayıp olur o yüzden soruyorum

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Ne garantili alırsan al ne üretim yılı alırsan al şans işi bu cihazlarda tamamen. Büyük firmalarda cihazın sıkıntılı çıkma ihtimali %10 ise (Mi 8 lite için konuşuyorum) bu cihazda %50. Sıkıntılı cihazların sayısı göz ardı edilemeyecek kadar az. Piyangonun size vurma ihtimali çok yüksek bunu gözardı etmemenizde sizin açınızdan fayda var diye düşünüyorum. Bence sıkı bir araştırma yapın Xiaomi cihaz alacaksanız, sıkıntısı az olan bir Xiaomi cihazına yönelin. Can sıkıcı durumlar yaşayabilirsiniz ben hala yaşıyorum sorun 1 değil çok fazla sıkıntısı var cihazın. Yeni gelen pie güncellemesi ile bile önceden sorunsuz olan kamera hızı berbat hale geldi. SD kart kullanıyorum fotoğrafı çektikten 10 saniye sonra galeriye düşüyo, portre çektiğimde bulanıklık ayarı yapamıyorum birkaç saat sonra yapabiliyorum. Cihaz hafızasında sıkıntı yok ama. Garip bi cihaz xiaomi, herşeye hazırlıklı olmalısınız. :)

Oyla:

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
Ne kadar sabirsiziz Ulak projesi hayata geçirilicek ki sen 4.5 g den tam performans faydalanasin 4.5 den bahsediyorsun sen 3 g yı kullanda 4.5 g şi kalsin Kırsal yerlerde 4.5 g bekleme alamazsin performans çekmez yani Ama sehirde öle bir sorun yok baz istasyonları genelde şehir odaklı çalışır Şu anda mevcut baz istasyonu kapasiteyi aşıyor yani Adamlar baz istasyonu kurmaktansa elimizdekileri kullanırız dahi çünkü işine geliyor firmaların baz istasyonun maliyeti çok yüksek kurmak yer işgal parası vs.
her telefonun 4.5gyi full çektiği yerde daha ocak ayında yapılmış bir cihaz kopmalar yaşıyorsa ben şebekede kusur bulmam hocam. telefonu köyde kullanmıyoruz şwhrin en orta yerinde kullanıyoruz

Oyla:

ferdigoren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi 8 Lite
Meslek
Grafik & Kurgu
Konular
21
Bende her hangi bir problemle karşılaşmadım hepsiburada.com ithalatçı firma garantili aldım ama çok şükür çok memnunum şarj, performans vs hiç bir sorunu yok son güncellemeleri de yaptım.

Oyla:

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
Dostum ben alalı 1 ay oldu öyle bir sorunum yok. Cihaz ocak 2019 üretimi. Sana tavsiyem kutu üzerinde yazıyor bu üretim tarihi. Ona, bakarak al. Son çıkanlardan almaya çalış. Manıfactured january 2019 yazıyor bende.
Kutunun neresinde yazıyor hocam?

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Dostum ben alalı 1 ay oldu öyle bir sorunum yok. Cihaz ocak 2019 üretimi. Sana tavsiyem kutu üzerinde yazıyor bu üretim tarihi. Ona, bakarak al. Son çıkanlardan almaya çalış. Manıfactured january 2019 yazıyor bende.
2018.10 yaziyor kutuda 2019 şubatta aldım artık hangi alet dustuyse elimize.

Oyla:
Üst Alt