Hocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.Aynen hocan katiliyorum. Yaa abi 3 4 aydir mobil veri sorununu cözeceksiniz yani illaha bl kilidini acip biz mi çözelim sorunu sd 660 kullanan xiaomi telefonu bir tek 8 lite degil. Dosya alisverisiyle cozerizde iste çoluk cocuktan guncelleme bekliyoz. Bunuda biz yapcaksak ne diye miui yüklüosunuz direkt google arayuze gecin bu sorunlara tercih ederim.
Dostum ben alalı 1 ay oldu öyle bir sorunum yok. Cihaz ocak 2019 üretimi. Sana tavsiyem kutu üzerinde yazıyor bu üretim tarihi. Ona, bakarak al. Son çıkanlardan almaya çalış. Manıfactured january 2019 yazıyor bende.mi 8 lite almak istiyorum fakat şebeke ve wifide sorunu olanlar var. Acaba yeni güncellemede bu sorunlardan kurtulan var mı?
bu çözüm değil ki hocam sadece hafifletici bi işlem. yıl olmuş 2019 ben bu telefonu 4.5 g ile kullanamayacaksam ne diye 2000 lira para verdim kiHocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.