Soru Mi 8 Lite Sorunları Nedeniyle Almakta Kararsızım

• Konbuyu başlatan mucoo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 41
  • Görüntüleme 4K

mucoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mücahit
Cihazım
yok
Konular
4
mi 8 lite almak istiyorum fakat şebeke ve wifide sorunu olanlar var. Acaba yeni güncellemede bu sorunlardan kurtulan var mı?

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
hayır devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana kalsa bulaşma hocam sorunlu cihaz. her gün acaba bugün neresi bozulacak endişesiyle kullanmaktan usandım. türkiye garantili bir şey al da kafan rahat etsin şunun stresine girmeye değmez samimi söylüyorum. markadan da modelden de inanılmaz soğudum.

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Aynen hocan katiliyorum. Yaa abi 3 4 aydir mobil veri sorununu cözeceksiniz yani illaha bl kilidini acip biz mi çözelim sorunu sd 660 kullanan xiaomi telefonu bir tek 8 lite degil. Dosya alisverisiyle cozerizde iste çoluk cocuktan guncelleme bekliyoz. Bunuda biz yapcaksak ne diye miui yüklüosunuz direkt google arayuze gecin bu sorunlara tercih ederim.

Oyla:

ahmet.alp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
mi 8 liite
Konular
1
Hocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.

Aynen hocan katiliyorum. Yaa abi 3 4 aydir mobil veri sorununu cözeceksiniz yani illaha bl kilidini acip biz mi çözelim sorunu sd 660 kullanan xiaomi telefonu bir tek 8 lite degil. Dosya alisverisiyle cozerizde iste çoluk cocuktan guncelleme bekliyoz. Bunuda biz yapcaksak ne diye miui yüklüosunuz direkt google arayuze gecin bu sorunlara tercih ederim.
Hocam mobil ağlara girip ağları otomatik olarak seç kısmını kapatın ve daha sonra 3g seçin sorununuz çözülecektir.

Oyla:

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
mi 8 lite almak istiyorum fakat şebeke ve wifide sorunu olanlar var. Acaba yeni güncellemede bu sorunlardan kurtulan var mı?
Dostum ben alalı 1 ay oldu öyle bir sorunum yok. Cihaz ocak 2019 üretimi. Sana tavsiyem kutu üzerinde yazıyor bu üretim tarihi. Ona, bakarak al. Son çıkanlardan almaya çalış. Manıfactured january 2019 yazıyor bende.

Oyla:

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11

bu çözüm değil ki hocam sadece hafifletici bi işlem. yıl olmuş 2019 ben bu telefonu 4.5 g ile kullanamayacaksam ne diye 2000 lira para verdim ki

Oyla:

Coskunaskinaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Coşkun
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Kardeşim 1 ay oluyor telefonu alalı dedikleri gibi hiç bir sorun yok mobil sorunu çekme sorunu wifi sorunu rahat ol. Ama sağlam güzel biyerden global olarak al gerisini düşünme bile... Mi8lite

Oyla:

yusufseyhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Çoluk çocuk mu? :D
Komedisiniz resmen.

Oyla:

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
Ne kadar sabirsiziz Ulak projesi hayata geçirilicek ki sen 4.5 g den tam performans faydalanasin 4.5 den bahsediyorsun sen 3 g yı kullanda 4.5 g şi kalsin Kırsal yerlerde 4.5 g bekleme alamazsin performans çekmez yani Ama sehirde öle bir sorun yok baz istasyonları genelde şehir odaklı çalışır Şu anda mevcut baz istasyonu kapasiteyi aşıyor yani Adamlar baz istasyonu kurmaktansa elimizdekileri kullanırız dahi çünkü işine geliyor firmaların baz istasyonun maliyeti çok yüksek kurmak yer işgal parası vs.

Oyla:

QuarkX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Benim cihaz 11.2018 üretimi daha geçen hafta aldım ama. Bende olma ihtimali var mı

Oyla:
Üst Alt