ilginize çok tşk ederim hocam. atrık öyle yapacağım mecburen.Aldığınız yer ile işletișime geçmelisiniz.
Evet bende de diğer yöntemler işe yaramamıștı. Komutla flashlama yönetimi ise yarıyor. Online bir oyuna girip test edebilirsiniz.( Pubg Mobile) gibi.6 gün bl kilit açılması bekledim. O arada eurom 9.8.22 yükledim ve onunla bir süre izleme fırsatım oldu, sorun aynen devam etti. az önce de verdiğiniz modem dosyasını yükledim. şimdi izlemeye geçiyorum Bir on gün kadar izleyip durumu bildiririm. Komutları kopyala yapıştır yaptığınız anda çalışıp 2 saniyede tamamlanacak, bir kez daha enterladığınızda telefon normal reboot olacak. (ekte başarı ile tamamlanan komut sonuçları, merak edenler için)Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.)
Ben telefonu alalı nerede ise 1 sene oldu aldığımımda 1 ay sonra güncelleme geldi ve şebeke sorunu yaşamaya başladım taki senin gibi çıldırma aşamasına gelene kadar gönderdim servise ilk haline getirin güncellemeyi söndürün dedim iyiki halen ilk sürümdeyim kopma v.s hiç olmuyor inanılmaz hızlı.ilk sürüme geçiniz tavsiyemilginize çok tşk ederim hocam. atrık öyle yapacağım mecburen.
sizdeki sürümün tam adını verir misiniz, burada bulunsun, tercih edenler olabilir.Ben telefonu alalı nerede ise 1 sene oldu aldığımımda 1 ay sonra güncelleme geldi ve şebeke sorunu yaşamaya başladım taki senin gibi çıldırma aşamasına gelene kadar gönderdim servise ilk haline getirin güncellemeyi söndürün dedim iyiki halen ilk sürümdeyim kopma v.s hiç olmuyor inanılmaz hızlı.ilk sürüme geçiniz tavsiyem
Geri dönmeden önce anti rollback kontrolü yapınız.sizdeki sürümün tam adını verir misiniz, burada bulunsun, tercih edenler olabilir.
reis recovery olan twrp oluyor değilmi kurup pedere versem sadece recovery olanı indirip twrpden kurucam doğrumudurGeri dönmeden önce anti rollback kontrolü yapınız.
Fastboot :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet Recovery Twrp üzerinden yüklemelisiniz.reis recovery olan twrp oluyor değilmi kurup pedere versem sadece recovery kurucam doğrumudur
sağol reis sehirdisinda olucağım icin ya bunu yada en son cıkan globali yükleme derdindeyim birde biyerde okumustum global romun icindeki recovery img flaslarsanız twrp silinir diyordu gerçekmi twrp vs silip vermek istiyorum babamaEvet Recovery Twrp üzerinden yüklemelisiniz.