- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Rica ederim...Teşekkür ederim hocam.
Rica ederim...Teşekkür ederim hocam.
Hayırli olsun.Hakedene mutlaka ayrım.yapmadan veriyorum.Sermayeden kaybetmiyorumHocam günde 50 mesajımı beğeniyorsunuz. 10 günde 800 beğeni geldi
Teşekkür.ediyorum.bende bana beğeni veren arkadaşlarımıza forumda ilk günden buyana gündüz sabah erkenden gece bu.saatler ve daha geç saatler onliene oluyorum konuları takip edip gereken.neyse yapmaya çalışıyorum...Maşaallah sizinki 7000'e yaklașmıș
Alternatif yöntem:
-Cihazın arama yerine *#*#4636#*#* tuşluyoruz.
-Açılan ekranda sim kart hangi yuvaya takılı ise Telefon Bilgileri 1 (SİM-1) yada 2 (SİM-2) seçiyoruz.
-Tercih edilen ağ türünü: TD-SCDMA/UMTS yapıyoruz.
-Son olarak cihazı yeniden başlatıyoruz.
-Denendi, işe yarıyor.
bununla sorunun düzelmesi imkansız. telefonunuz 4.5g çekmiyorsa 3g'ye geçmeye yarar ancak. ayrıca bu ayarı telefonun ayarlar menüsünden sim kart ayarları kısmından da değiştirebiliyorsunuz.Alternatif yöntem:
-Cihazın arama yerine *#*#4636#*#* tuşluyoruz.
-Açılan ekranda sim kart hangi yuvaya takılı ise Telefon Bilgileri 1 (SİM-1) yada 2 (SİM-2) seçiyoruz.
-Tercih edilen ağ türünü: TD-SCDMA/UMTS yapıyoruz.
-Son olarak cihazı yeniden başlatıyoruz.
-Denendi, işe yarıyor.
bununla sorunun düzelmesi imkansız. telefonunuz 4.5g çekmiyorsa 3g'ye geçmeye yarar ancak. ayrıca bu ayarı telefonun ayarlar menüsünden sim kart ayarları kısmından da değiştirebiliyorsunuz.
Aslında seçilen ayarlar 3g için ama 4g'de kalıyorsa o da sorun. Ben miroom'da olduğum için deneyemiyorum. Pek kopma da yaşamıyorum aslında3G ye düşürmüyor, ama bende işe yaramadı. Bugün doğum günüm, epey arayan olmuş, ulaşamamışlar. Dolayısıyla epey test edilmiş oldu.
Cravelin çözümünü uygulamaya geçiyorum şimdi.
O yöntem ișe yaramıyacaktır. Burdaki konuda daha önce sizin dediğiniz yöntem bulunmuştu.Arkadasin telde denedik ise yaradi. Hatti vodafone. Belki sizin farkli operatordur, altyapi farki vs. ise yaramamis olabilir. Deneyin diger yontemi de. Benimkisi kurulumsuz basit yoldu.