Evet hocam.
Custom romlar Twrp üzerinden yüklenir hocam.Mi Flash uygulaması "couldn't find flash script" hatası veriyor. Başka bir programlamı yükleyeceğiz ? Biraz deneyimsizimde.
Merhaba hocam, kopma sorununuzun çözülmesine sevindimMerhabalar. Rehber için çok teşekkür ediyorum. Hattim Türk Telekom. Arandığimda ara ara telefonum kapalı görünüyordu ve bazı zamanlar ariyanlar ulasamiyordu. Ayrıca internetim sürekli kesiliyor ve şebeke sorunları yaşıyordum. Eu beta yükledim modem dosyasını attım şu an sorun yok her şey stabil. İnternetim hızlandı kopma yaşamıyorum.
Bir sorum olacak güncellemeyi eu betada nasıl yapıyoruz güncelleme gelmiş indir diyorum inmiyor ve guncelleyince bu modem dosyasi bozulacak mi
İlginiz için teşekkür ederim. Hocam iyi akşamlar dilerim.Merhaba hocam, kopma sorununuzun çözülmesine sevindim
Yeni sürüme güncelleme yaparsanız modem dosyası çalışmayacaktır.
Merhaba hocam, kopma sorununuzun çözülmesine sevindim
Yeni sürüme güncelleme yaparsanız modem dosyası çalışmayacaktır.
Android 9 sürümlerinde çalışır hocam. Yeni güncellemesler Android 10 olduğu için modem dosyası çalışmayacaktırBu modem dosyası için eu beta yükledik ve güncelleme hiç yapılmayacak mı hocam? Yoksa her güncelleme sonrası modem dosyasi tekrardan yüklenip aktif hale getirilemez mi?