- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Şuan hangi romdasınız hocam?
Hocam kusura bakmayın ben bu konuda acemiyim de.. ne yapmam gerektiğini soylermisinizKonuyu okumadanız galiba hocam?
Öncelikle Bootloader Kilidinizi açmalısınız.Hocam kusura bakmayın ben bu konuda acemiyim de.. ne yapmam gerektiğini soylermisiniz
Kilidi açtıktan sonra ne yapayimÖncelikle Bootloader Kilidinizi açmalısınız.
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Merhaba bendede mi8 lite 6/128 KVK garantili migrostan alınmaz cihaz var.sim 2 ye taktım hatti.biraz düzeldi.ama sebek var gibi gözüküyor zaman zaman yine arayanlar ulaşamıyor.bu arada hat vadofone .onları aradım bir yönlendirme var dediler kaldırdık dediler ondan sonra pek denk gelemedim.ama denemedegim halen.ama yine olacak gibi hissediyorum.ne yapılabilir.Öncelikle Bootloader Kilidinizi açmalısınız.
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Merhaba hocam, evet Sim 2'ye takınca kopma sorunu hafifliyor. Sorunun tam olarak çözülmesi için konudaki yöntemi uygulamalısınız.Merhaba bendede mi8 lite 6/128 KVK garantili migrostan alınmaz cihaz var.sim 2 ye taktım hatti.biraz düzeldi.ama sebek var gibi gözüküyor zaman zaman yine arayanlar ulaşamıyor.bu arada hat vadofone .onları aradım bir yönlendirme var dediler kaldırdık dediler ondan sonra pek denk gelemedim.ama denemedegim halen.ama yine olacak gibi hissediyorum.ne yapılabilir.
Telefon garantili ama sorun olurmu garanti için.Merhaba hocam, evet Sim 2'ye takınca kopma sorunu hafifliyor. Sorunun tam olarak çözülmesi için konudaki yöntemi uygulamalısınız.