- Adım
- Fuat Aydın
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Meslek
- Test Mühendisi
- Yaş
- 33
- Konum
- Istanbul
- Katılım
- 5 Şubat 2019
- Konular
- 0
- Mesajlar
- 9
- Tepkime puanı
- 7
- Puanları
- 3
Merhaba Umur bey,Merhaba,
paylaştığınız bilgi ve deneyimler için teşekkür ederim bende aynı sizin gibi Turkcell şirket hattı ( sim 1) ve kendi hattım Vodafone (sim 2) olarak kullanıyorum
ayrıca Global Stable Miui 10 yüklü, daha önceden Vodafone hattım Sim 1 de takılıydı ve mobil internette kesilme ve yavaşlamalar yaşıyordum, bir forumda okuyup simlerin yerlerini değiştirdim ve mobil interneti sim 2 ye taktığım hattan kullandığımda sıkıntı yaşamıyorum fakat sim 1 den kullandığımda mobil internette takılmalar oluyor ve bazen kesiliyor hatta ( vodafone/turkcell olsun değişmiyor bu durum)
kullandığım global romda sarj süresinde son zamanlarda hızlı tükenme yaşadığımdan alternatif arama evresindeyim ve ilk akla gelip mantıklı olan ( forumdaki arkadaşlarında deneyimlerini aktarmasıyla ) sizin kullanmış olduğunuz Xiaomi.eu Miui 11.1 9.10.17 beta ( en azından kararlı gelene kadar )
sormak istediğim şunlar ; sim1de turkcell sim 2de vodafone olarak kullanıp mobil interneti sim2 vodafonedan kullanmayı denediniz mi/ deneyebilir misiniz yada ? durumu merak ediyorum açıkcası
diğer bir sorumda kullandığınız romda şarj memnuniyetiniz nasıl ?
teşekkürler şimdiden
Geri dönüş yapmam biraz geç oldu kusura bakmayın. Konuda bahsettiğiniz sim kartların yerlerini değiştirdim ama sonuç aynı. Yani Vodafone mobil yükleme-indirme hızlarında bir değişiklik olmadı. Keza, eşimde Samsung telefon var ve Vodafone kullanıyor. SpeedTest.net te yaptığım hız ölçümleri aynıydı. GSM operatörü kaynaklı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Edit: Vodafone memnuniyetsizliği sebebiyle numaramı Türk Telekom'a taşıdım. İnanın aynı paraya hem daha çok internet kullanıyorum hem de Hız konusunda Vodafone dan daha iyi bana göre. Konum olarak İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum. Başka bölgelerde nasıldır bilemiyorum.
NOT: Burada yazdıklarım bilgilendirme amaçlıdır. Kişilerin yapacağı değişiklikler kendi sorumluluğundadır.
Herhangi bir operatör karalama, teşvik etme veya reklam bulunmamaktadır.