Hala devam bendeYaklaşık 1 aydır Android 10 ile sorun düzeltildi sanırım ben hiç sıkıntı yaşamadım tabi benim görüşüm bu diğer kulanıcıları bilemem
Daha önce, android 10 dan önce mobil veri ve şebeke kopmaları var mıydı sizde? Eşim mi8 lite kullanıyor ve doğrusunu söylemek gerekirse kendim deneyimlemedim. Android 9da kopma çoktu hatta arayan ulaşamıyordu açık olduğu halde. İnsallah düzelmiştir. Bu arada Android 10 global kararli yüklü.Yaklaşık 1 aydır Android 10 ile sorun düzeltildi sanırım ben hiç sıkıntı yaşamadım tabi benim görüşüm bu diğer kulanıcıları bilemem
Daha önce, android 10 dan önce mobil veri ve şebeke kopmaları var mıydı sizde? Eşim mi8 lite kullanıyor ve doğrusunu söylemek gerekirse kendim deneyimlemedim. Android 9da kopma çoktu hatta arayan ulaşamıyordu açık olduğu halde. İnsallah düzelmiştir. Bu arada Android 10 global kararli yüklü.
Hala
Hala devam bende
Malesef deneyemiyorum malum yolla kayıtlı cihazımBenimde MIUI 11 Kararlı Android 10
Hemde nasıl kopmalar,arayan ulasabılıyordu onda problem yasamadım 1 senedır ama internet konusuna gelince fırlatacaktım telefonu nerdeyse bir sürü geri bildirimde bulundum 4,5G de kopmalar oluyordu 3G de bıle sıkıntılar yasadım ama Android 10 yukledıkden sonra hıcbır sıkıntı yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sim1 slotuna takıp denedinizmi
Bende android 10 yüklemek istiyorum ama pil konusunda çekiniyorum ekran süresi az veriyor galibaMalesef deneyemiyorum malum yolla kayıtlı cihazım
Merhaba hocam, maalesef devam ediyor.Merhaba mi 8 lite kullanıcıları halen şebeke sorunuz devam etmekte mi . Eski sürümde beklemekteyim şebeke sorunu yeni sürümlerde çözüme kavuştu mu ?
Maşallah xioami bu duruma çözüm bulmamak için elinden geleni yapıyor.teşekkür ederim cevap için.Merhaba hocam, maalesef devam ediyor.
Ben bayadır takip etmiyorum MIUI 12 de mi geldiMIUI 12 güncellemesi ile şebeke kopma sorunu devam etmektedir.