eu rom o kadar çok kurmak istiyorum da herhangi bir hata yapıp cihazı bricklemekten korkuyorum yaeu rom kurdum gcam sorunsuz çalışıyor ön ve arka kamera olarak stock ön kamera çalışmıyor sadece gerekte yok.
hocam benimde korkularım vardı ama böyle kullanacağıma atın ölümü arpadan olsun diyerek telefonu aldığımdan beri uğraşıyorum kaç kere çöktü ama bi şekilde çaresini buldum sonunda kurdum romu gcam kurdum şuan memnunum.eu rom o kadar çok kurmak istiyorum da herhangi bir hata yapıp cihazı bricklemekten korkuyorum ya
eu rom o kadar çok kurmak istiyorum da herhangi bir hata yapıp cihazı bricklemekten korkuyorum ya
Hocam seve seve yardim ederim elinizde saglam bir pc varsa sikinti olmazeu rom o kadar çok kurmak istiyorum da herhangi bir hata yapıp cihazı bricklemekten korkuyorum ya
Pc açısından bir sıkıntım yok tek fotoğraflar dert yedeklemem lazım ama 10k fotoğraf varHocam seve seve yardim ederim elinizde saglam bir pc varsa sikinti olmaz
Yaa su gcam icin bence bu kadar rom root degmez. Bide adam akilli calismiyor. Kendinizi alistirin telefonlarinizi kurcalamayin. Tamam eski surume donmek icin deger bunlar ama boyle sacma sapan seyler icin degmez.Zaten adamlar destek vermiyor verseler olurdu. Yani root a gerek kalmazdı. Siz baska cihaz için olan gcam a kamera yetkilerini veriyorsunuz. Mi 8 lite a özgü bir gcam olmalıydı. Bunlarla nereye kadar ugrasacaksiniz.
Bende saygi duyuyorum ama bu yaptiginiz islemler 2000 liralik cihazi curutuyor. Ve cihaza root yetkisi veriyorsunuz.Bu tercih meselesi. Sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Ancak ben Photoshere özelliği, ağır çekim özelliği için özellikle kurdum. Ziyaret ettiğim bir camiyi 360 derece fotoğraflayabilmek benim için çok güzel bir özellik. Lens özelliği çok büyük kolaylık. Bunlar gcam'ın bazı özellikleri daha var ama bunlar benim için yeterli.