Rehber Mi 8 Lite MIUI10-MIUI11 Pie Gcam Yükleme Rehberi

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Mi8 lite da Gcam ön arka sorunsuz kullanmak için eu rom yükleyin . Ön kamera fix dosyasını twrp den flaslamak yerine magisk modüller- indir kısmından mi8lite fix dosyasını indirip yükleyin her hangi bi sorun çıkarsa bu şekilde kolayca modülü pasif hale de getirebilirsiniz.

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
google camera 6.x sürümleri sıkıntılı bizim cihazlarda aynı sorun redmi note 5 tede var 6 ile başlayan sürümlerin ön kameraları çalışmıyor. O yüzden Google Cam 5.x sürümleri kullanın

theozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
14
Farklı apk bulmak gerek o zaman yapacak bişey yok malesef :(
Siz mi note 3 te denediniz mi? Hersey calisiyor mu ? Ve hangi romu kulkaniyorsunuz ben mi room kullaniyorum android 8.1 yuklu bunun icin uygun olan 6.1 gcam biliyor musunuz? Yani tam anlamiyla calisan demek istiyorum.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Siz mi note 3 te denediniz mi? Hersey calisiyor mu ? Ve hangi romu kulkaniyorsunuz ben mi room kullaniyorum android 8.1 yuklu bunun icin uygun olan 6.1 gcam biliyor musunuz? Yani tam anlamiyla calisan demek istiyorum.

Benim kendi cihazım Mi Note 3 zaten ve kullanıyorum gcam. Tam anlamıyla her şeyi çalışan apk bulman imkansız gibi bişey. İlla ki bir özelliği çalışmaz bulduğun apknın. Senin işine yarayacak özellikleri çalıştıran apk bulman yeterli. Versiyon olarak istiyorsanız da aşağıda verdiğim linkteki apk kullandığım en stabil apklardan biri Arnova8G2...

theozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
14
Benim kendi cihazım Mi Note 3 zaten ve kullanıyorum gcam. Tam anlamıyla her şeyi çalışan apk bulman imkansız gibi bişey. İlla ki bir özelliği çalışmaz bulduğun apknın. Senin işine yarayacak özellikleri çalıştıran apk bulman yeterli. Versiyon olarak istiyorsanız da aşağıda verdiğim linkteki apk kullandığım en stabil apklardan biri Arnova8G2...

Mi room miui10 8.1 de calisir değil mi bu verdiginiz linkteki ?

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Mi room miui10 8.1 de calisir değil mi bu verdiginiz linkteki ?

Ben kullanırken çelışıyordu. Her şeyi güzgün yaptıysanız c2apiyi de aktifleştirdiyseniz kameranın ayarlarını da videodaki gibi yaptıysanız çalışır

Elberra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
mi 8 lite
Konular
3
Arkadaşlar dün telefona eu rom kararlı sürüm 10.3.3 kurdum. build.drop izinlerini ekledim. Gcam 6.2.30 kurdum. ön kamera çalışmadı. Fix dosyasını magisk ile kurdum. Ön kamera normal bir şekilde çalışıyor. Ancak bu sefer telefonun kendi ön kamerası çöktü. Fix dosyasını iptal ettim. Gcam ı ön kamerasız kullanacağız artık.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Arkadaşlar dün telefona eu rom kararlı sürüm 10.3.3 kurdum. build.drop izinlerini ekledim. Gcam 6.2.30 kurdum. ön kamera çalışmadı. Fix dosyasını magisk ile kurdum. Ön kamera normal bir şekilde çalışıyor. Ancak bu sefer telefonun kendi ön kamerası çöktü. Fix dosyasını iptal ettim. Gcam ı ön kamerasız kullanacağız artık.

Mi 8 Lite de böyle bir sıkıntı var malesef. Sadece size özel bir durum değil yani.

Üst Alt