Rom Mi 8 Lite Global Kararlı v11.0.2.0 QDTMIXM İndirme Bağlantısı

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi 8 Lite Global Kararlı v11.0.2.0 QDTMIXM İndirme Bağlantısı

Güncelleme Yöntemleri

1)
OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı

Recovery İndirme Bağlantısı

Fastboot İndirme Bağlantısı

Son düzenleme:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

diabolicfb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tarık can
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
Merhaba,

Bu rom güncellemesini telefon üzerinden indirdim. Restart ettiğimde ise fastboot ekranında kaldım. TWRP ile yükleyeceğim fakat o da şifre istiyor. Miflash ile nasıl yükleme yapabilirim ?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Deneyen var mı 11.0.8 Android 9 kullanıyorum yarın falan telefonu anneme vereceğim güncelleyip mi vereyim yoksa android 9 mu kalsın

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Bunu buraya yazmam gerekli mi yoksa değil mi bilemem ama yazmak istedim, mi 8 lite cihazı kullanan arkadaşlar şuan güncel miui 11 global ile kullanan birisi olarak root, rom atma işlerini bıraktım. Ve bi manyaklık yapıp her şeyi kutudan çıktığı gibi olmasını istediğim için telefonun bootloader kilidini kapatmak istedim, mi flash (32 bit olan ama pc 64bit di.) ile clean&lock seçeneği ile telefonu hem kilitledim hemde orijinal roma geri döndüm. Boot kısmında takılmadı ve sorunsuz açıldı artık unlocked durumda değil. Korkan arkadaşlar varsa bunlar benim tecrübelerim deneyebilirsiniz. (Sorumluluk kabul etmiyorum, sonuçta her cihaz farklı tepkiler verebiliyor.)

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
Bunu buraya yazmam gerekli mi yoksa değil mi bilemem ama yazmak istedim, mi 8 lite cihazı kullanan arkadaşlar şuan güncel miui 11 global ile kullanan birisi olarak root, rom atma işlerini bıraktım. Ve bi manyaklık yapıp her şeyi kutudan çıktığı gibi olmasını istediğim için telefonun bootloader kilidini kapatmak istedim, mi flash (32 bit olan ama pc 64bit di.) ile clean&lock seçeneği ile telefonu hem kilitledim hemde orijinal roma geri döndüm. Boot kısmında takılmadı ve sorunsuz açıldı artık unlocked durumda değil. Korkan arkadaşlar varsa bunlar benim tecrübelerim deneyebilirsiniz. (Sorumluluk kabul etmiyorum, sonuçta her cihaz farklı tepkiler verebiliyor.)
En iyisini yapmışsınız. Sürekli rom denemekten telefonu baştan kurmaktan bende çok sıkılmıştım

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt