Rom Mi 8 Lite Global Kararlı v11.0.2.0 QDTMIXM İndirme Bağlantısı

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
En iyisini yapmışsınız. Sürekli rom denemekten telefonu baştan kurmaktan bende çok sıkılmıştım

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir müddet sonra kabak tadı veriyor. Hem bırakalım da Xiaomi ilgilensin bununla o kadar para verip cihaz alıyoruz yok root at yok kilidi aç yok twrp at bu ne arkadaş ya bir de şebeke sorunu hala devam ediyor mobil veri aşırı yavaş bende. Sizde nasıl bilmem ama mobil veri berbat ötesi benim cihazım da en az 80 mbps almam gereken yerde 25-30 zor veriyor. Daha bunu düzeltemediler birde destek kesmeye hazırlanıyolar.

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
Bir müddet sonra kabak tadı veriyor. Hem bırakalım da Xiaomi ilgilensin bununla o kadar para verip cihaz alıyoruz yok root at yok kilidi aç yok twrp at bu ne arkadaş ya bir de şebeke sorunu hala devam ediyor mobil veri aşırı yavaş bende. Sizde nasıl bilmem ama mobil veri berbat ötesi benim cihazım da en az 80 mbps almam gereken yerde 25-30 zor veriyor. Daha bunu düzeltemediler birde destek kesmeye hazırlanıyolar.
Hangi opetatörü kullanıyorsunuz

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Neden

En az destek verdikleri cihaz serisi. Daha yeni çıkan Mi note 10 Lite'ın bile kaç tane yardım konusu açıldı yeni çıktığı halde. Foruma ilk defa gelen 2 yıllık telefon herhalde der sorunlara baksa. MIUI 12 güncellemesinde kamera uygulaması Redmi serisindeki rakibi Redmi Note 7'ye gelirken bize gelmiyor. Şaka gibi. Aynı işlemciye sahip olmasına rağmen ve kamera ve video performansı bana göre daha başarılı. Düşünsenize doğum gününüzde kimse size ulaşamıyor, asıl böyle özel günlerde işimize yaraması gerikirken ne zaman yarayacak ? Batarya performansını zaten hiçbir MIUI romda adam akıllı ayarlayamadılar. Millet en kötü 8 saat alıyorum diyor diğer cihazlarda biz 6'ya şükrediyoruz.

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
En az destek verdikleri cihaz serisi. Daha yeni çıkan Mi note 10 Lite'ın bile kaç tane yardım konusu açıldı yeni çıktığı halde. Foruma ilk defa gelen 2 yıllık telefon herhalde der sorunlara baksa. MIUI 12 güncellemesinde kamera uygulaması Redmi serisindeki rakibi Redmi Note 7'ye gelirken bize gelmiyor. Şaka gibi. Aynı işlemciye sahip olmasına rağmen ve kamera ve video performansı bana göre daha başarılı. Düşünsenize doğum gününüzde kimse size ulaşamıyor, asıl böyle özel günlerde işimize yaraması gerikirken ne zaman yarayacak ? Batarya performansını zaten hiçbir MIUI romda adam akıllı ayarlayamadılar. Millet en kötü 8 saat alıyorum diyor diğer cihazlarda biz 6'ya şükrediyoruz.
Bu sorun lite modellerinde değil xiaominin çoğu modellerinde yaşanıyor zamanın amiral telefonu mi5 ilk çıktığında aldım 2 sene kullanabilidim çoğu telefonu dengesiz ve haksızlık çok yapılıyor ve en önemliside daha az para veriyorsun karşılık beklememek lazım 5 senedir düzenli xiaomi ürünleri kullanıyorum ama herşeye rağmen yavaş yavaş soğumaya başladım

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hangi opetatörü kullanıyorsunuz

Turkcell hocam. Çekim gücü en üst seviye de olduğum yer için konuşuyorum tabi. Hatta komik tarafı benim hattımdan az çeken vodafone bile daha hızlı benden. (J7 Pro cihazına takılı)

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Lite serisi pişmanlıkmış, bunu öğrendik.
Valla hocam 1,5 yıl oldu hala canavar gibi cihaz ehh pili eskisi gibi gitmiyor ama o kadar zaman geçince normal birşey,miui 12 ile böyle devam edeceğini sanmam hantallaşmaya kastırmaya başlatırlar cihazı yn~~

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek