MIUI 12 Mi 8 Lite EU Beta Rom v20.7.30 İndirme Bağlantısı

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam Mi 6 sonrasında hala buradayız her zaman :D ama Mi 10 Lite da efsane doğrusu ama para olunca konu. Telefon ilk çıktığında hatırlıyorum herkesde tek soru : Mi 8 lite' mı Redmi Note 7 mi ? Ne güzel günlerdi.
Ben cihazı aldıktan 10 gün sonra Redmi Note 7 tanıtıldı hocam ama onu alsam Redmi Note 7 'de kronik sorun olan Ghost Screen'i sorununu yaşardım, şansız biriyimdir giggle~~

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ben cihazı aldıktan 10 gün sonra Redmi Note 7 tanıtıldı hocam ama onu alsam Redmi Note 7 'de kronik sorun olan Ghost Screen'i sorununu yaşardım, şansız biriyimdir giggle~~
Hocam ben en çok Redmi Note 7 tanıtıldığında pil kapasitesini duyunca içim gitmişti ama arkadaşta görümce iyiki almışım dedim, daha klas duruyor çift kamera yanyana olunca nedense daha hoş oluyor; şimdi 5 kameralar var gerçi :D

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Crawel hocam hangi miui romunu kullaniyorsunuz merak ediyorum. Mi 8 lite kullanan artık az sizede sormak istedim.
Şebeke kopma sorunu yaşadığım için Android 9 EU Beta v9.11.14 sürümünü kullanıyorum hocam. Mesajınız forum kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.

3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Ben teşekkür ederim hocam , bir Mi 8 Lite kullanıcısı daha aramızdan ayrılıyor. Yakında cihazı kullanan tek ben kalacağım :| Yerinizde olsam ikinci görseli seçerdim hocam.
hocam senide bir an once 9s ailesine bekliyorum cihazi satmazdim ama 1400 veren cikinxa kacirmayim dedim 8 ay garantisi vardi daha hatami etmisim sizce 2000 bandina en iyi cihaz 9s ve note 8 promu sizce?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Şebeke kopma sorunu yaşadığım için Android 9 EU Beta v9.11.14 sürümünü kullanıyorum hocam. Mesajınız forum kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.

3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Düzenlemeyi anladım. Bu romun bir eksisi veya bugu var mı önemli ölçüde. İleride miui android 10 da gcam hala kullanilamazsa bu telefonu kullanmayı devam edersem miui 10 son beta veya bunu düşünüyorum

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Düzenlemeyi anladım. Bu romun bir eksisi veya bugu var mı önemli ölçüde. İleride miui android 10 da gcam hala kullanilamazsa bu telefonu kullanmayı devam edersem miui 10 son beta veya bunu düşünüyorum
Romda sorun yok hocam, tavsiye ederim :)

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
hocam senide bir an once 9s ailesine bekliyorum cihazi satmazdim ama 1400 veren cikinxa kacirmayim dedim 8 ay garantisi vardi daha hatami etmisim sizce 2000 bandina en iyi cihaz 9s ve note 8 promu sizce?
Facebook gruplarinda mediatek kullanan bircok kişi yazın aşırı ısınması dan şikayetçi önermem

Üst Alt