Farklı rom kurabilir yada uygulamaları güncelleyebilirsiniz. Uygulamaları güncellemek için bağlantıdaki uygulamayı kullanabilirsiniz.eu beta desteği kesilmesinden sonra tarayıcı, sağlık uygulamalarina vs diğerlerine gelen guncellemeleri yükseltmek için önerisi olan var mı
teşekkür ederim hocam. yükledikten sonra izlemem gereken bir yol var mı?Farklı rom kurabilir yada uygulamaları güncelleyebilirsiniz. Uygulamaları güncellemek için bağlantıdaki uygulamayı kullanabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulamayı çalıştırabilmek için bağlantıdaki uygulamaya ihtiyacınız var,uygulama cihazda yüklüdür diye paylaşmamıştım ama ihtiyaç var sanırım.teşekkür ederim hocam. yükledikten sonra izlemem gereken bir yol var mı?
teşekkürler hocam güncelleme yaptım ama sağlık uygulaması için güncelleme yapamadım.Uygulamayı çalıştırabilmek için bağlantıdaki uygulamaya ihtiyacınız var,uygulama cihazda yüklüdür diye paylaşmamıştım ama ihtiyaç var sanırım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Neden yapamadınız hocam güncelleme görünmüyor mu?teşekkürler hocam güncelleme yaptım ama sağlık uygulaması için güncelleme yapamadım.