MIUI 12 Mi 8 Lite EU Beta Rom v20.7.30 İndirme Bağlantısı

echooz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Manuel olarak yüklemelisiniz.
TWRP yi hiç kullanmadım. EU betaya geçerken pc üzerinden forumdaki tools ile yükleme yapmıştım ve telefon sıfırlanmıştı. O kadar uygulama, uygulamardaki kayıtlı id pass lar falan filan hiç uğraşmak istemiyorum. Beklesem cihaz içinden güncelleme kısmı açılır mı yeniden bir süre sonra?

O konuda hiçbir veri kaybı olmaz denmiş, ama cihazımda twrp olduğunu sanmıyorum.

Eğer istediğin kadar bekle cihaz içinden o ekrandan güncelleme açılmayacak her türlü manuel yüklemen lazım diyorsan TWRP yükleyip verilerimi kaybetmeden güncellemeye çalışacağım.

Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şimdi kontrol ettim TWRP 3.3.2 yüklü imiş. Lakin çince, ingilizceye çevirmek için dil ayarlarına girmeye çalıştım ama hiçbir tuş çalışmıyor öylece o ekranda kalıyor.
Sanırsam twrp güncellemem gerekecek.

Umarım otomatik güncelleme ekranın yakında düzelir.

Edit : Şimdi farkettimde aslında otomatik güncelleyicide konuda bahsettiğiniz adımları uyguluyor rom u otomatik kendisi uyguluyor. Veri kaybı olmadan romu indirdikten sonra güncelleyebilirim ama twrp ekranında dokunmatik çalışmadı. Bu sorunla ilgili konular da vardı sanırsam forumda.

Son düzenleme:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
TWRP yi hiç kullanmadım. EU betaya geçerken pc üzerinden forumdaki tools ile yükleme yapmıştım ve telefon sıfırlanmıştı. O kadar uygulama, uygulamardaki kayıtlı id pass lar falan filan hiç uğraşmak istemiyorum. Beklesem cihaz içinden güncelleme kısmı açılır mı yeniden bir süre sonra?

O konuda hiçbir veri kaybı olmaz denmiş, ama cihazımda twrp olduğunu sanmıyorum.

Eğer istediğin kadar bekle cihaz içinden o ekrandan güncelleme açılmayacak her türlü manuel yüklemen lazım diyorsan TWRP yükleyip verilerimi kaybetmeden güncellemeye çalışacağım.

Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şimdi kontrol ettim TWRP 3.3.2 yüklü imiş. Lakin çince, ingilizceye çevirmek için dil ayarlarına girmeye çalıştım ama hiçbir tuş çalışmıyor öylece o ekranda kalıyor.
Sanırsam twrp güncellemem gerekecek.

Umarım otomatik güncelleme ekranın yakında düzelir.

Edit : Şimdi farkettimde aslında otomatik güncelleyicide konuda bahsettiğiniz adımları uyguluyor rom u otomatik kendisi uyguluyor. Veri kaybı olmadan romu indirdikten sonra güncelleyebilirim ama twrp ekranında dokunmatik çalışmadı. Bu sorunla ilgili konular da vardı sanırsam forumda.
Telefonunuz ekran paneli Boe ise bazı TWRP'lerde dokunmatik çalışmayabiliyor hocam. OrangeFox yüklemenizi tavsiye ederim.

echooz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Telefonunuz ekran paneli Boe ise bazı TWRP'lerde dokunmatik çalışmayabiliyor hocam. OrangeFox yüklemenizi tavsiye ederim.
TWRP yüklü sma dokunmatik çalışmıyor, pc de yok yani Orange foxu yükleme şansım yok şuan.

Otomatik yükleme ekranı hiç mi düzelmez ilerleyen zamanda?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
TWRP yüklü sma dokunmatik çalışmıyor, pc de yok yani Orange foxu yükleme şansım yok şuan.

Otomatik yükleme ekranı hiç mi düzelmez ilerleyen zamanda?
EU ekibi ilk güncelleme OTA üzerinden dağıtılmayacaktır diye açıklama yaptı hocam.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ben güncellemeyi yüklemedim, güncellemenin kararlı olduğu konusunda şüphelerim var. Bir düzene girmesi için 2-3 güncelleme atlatması lazım, miui 11 de de öyle olmuştu. Günlük kullanıma uygun olacağını sanmıyorum. :) CraweL hocam siz test ettiniz mi?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Ben güncellemeyi yüklemedim, güncellemenin kararlı olduğu konusunda şüphelerim var. Bir düzene girmesi için 2-3 güncelleme atlatması lazım, miui 11 de de öyle olmuştu. Günlük kullanıma uygun olacağını sanmıyorum. :) CraweL hocam siz test ettiniz mi?
Ben hâlâ Çin romundayım hocam giggle~~

Üst Alt