- Adım
- Ekrem
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 6
TWRP yi hiç kullanmadım. EU betaya geçerken pc üzerinden forumdaki tools ile yükleme yapmıştım ve telefon sıfırlanmıştı. O kadar uygulama, uygulamardaki kayıtlı id pass lar falan filan hiç uğraşmak istemiyorum. Beklesem cihaz içinden güncelleme kısmı açılır mı yeniden bir süre sonra?Manuel olarak yüklemelisiniz.
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
O konuda hiçbir veri kaybı olmaz denmiş, ama cihazımda twrp olduğunu sanmıyorum.
Eğer istediğin kadar bekle cihaz içinden o ekrandan güncelleme açılmayacak her türlü manuel yüklemen lazım diyorsan TWRP yükleyip verilerimi kaybetmeden güncellemeye çalışacağım.
Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şimdi kontrol ettim TWRP 3.3.2 yüklü imiş. Lakin çince, ingilizceye çevirmek için dil ayarlarına girmeye çalıştım ama hiçbir tuş çalışmıyor öylece o ekranda kalıyor.
Sanırsam twrp güncellemem gerekecek.
Umarım otomatik güncelleme ekranın yakında düzelir.
Edit : Şimdi farkettimde aslında otomatik güncelleyicide konuda bahsettiğiniz adımları uyguluyor rom u otomatik kendisi uyguluyor. Veri kaybı olmadan romu indirdikten sonra güncelleyebilirim ama twrp ekranında dokunmatik çalışmadı. Bu sorunla ilgili konular da vardı sanırsam forumda.
Son düzenleme: