İndir dediğimde böyle oluyorNasıl bir hata alıyorsunuz hocam?
Diğer indirme bağlantılarını deneyiniz hocam.İndir dediğimde böyle oluyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temiz kurulum her zaman daha sağlıklıdır hocamArkadaşlar dayanamayıp kirli flashla(sistem/art cache /önbellek) miui 12 ye geçtim. 3 4 gündür sorunsuz kullanmaktayim . Geçecekler için illa temiz flash yapmamıza gerek yok . Söylemek istedim.
Arkadaşlar dayanamayıp kirli flashla(sistem/art cache /önbellek) miui 12 ye geçtim. 3 4 gündür sorunsuz kullanmaktayim . Geçecekler için illa temiz flash yapmamıza gerek yok . Söylemek istedim.
miui 12 20.4.30' dan sonra hucre bekleme bu şekilde şarj yemeye başladı sizde de ayni durum mevcutmudur, çözüm onerebilecek varmi ?
not: daha önceki hiçbir sürümde bu şekilde olmadiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben yeniliklere bakmak için yükledim. Şuan çok buglari var ilerleyen birkaç ayda daha iyi olacaktirMemmunmusunuz pil arayüz akıcılık bence henüz daha erken ama.
Manuel olarak yüklemelisiniz.Halihazırda EU 20.3.26 'dayım. MIUI 12 için telefondan güncellemeye çalıştığımda sunucuların çevrim dışı olduğu uyarısını alıyorum 2 gündür. Log'lardada otomatik güncelleyicinin çalışmadığını manuel olarak güncellemem gerektiğini söylüyor. Yedek alma işini bilmiyorum ROM'u yükledikten sonra telefon üzerinden güncelledim hep, bu sorun yakın sürede giderilir mi? Yoksa illa indirip ROM'u manuel olarak mı yükleyeyim?