Soru Mİ 8 KVK Garanti Hakkında

fenasii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerim
Cihazım
yok
Konular
2
mi 8 kvk garantili almak ne kadar güvenilir telefonda kamera da sorun çıkan baya kişi gördüm

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
n11 indirim kuponu veriyor hergun sadece 11 kasimda kullanilicak sekilde belli saat dilimlerinde veriyor gunde 5 kere ve her kupondan sadece birtanesini alabiliyorsun ornek 350otl uzerine 300 tl jndirim kuponu mesela... yada 100 tl uzerine 10 tl indirim kuponu ben bi kactane kod aldim bebek bezi mana vs alicam. birde parayla sattigi kupj lar var 3 gundur bitane bile alamadim 10 sn icinde tukeniyor onlarda orbegin alt limitsiz 15 tl 77 tl gibi kulinlar okuyor 1tl he satiyor

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
galiba mi mix3 çıktıktan sonra indirim olabilir diye
n11 indirim kuponu veriyor hergun sadece 11 kasimda kullanilicak sekilde belli saat dilimlerinde veriyor gunde 5 kere ve her kupondan sadece birtanesini alabiliyorsun ornek 350otl uzerine 300 tl jndirim kuponu mesela... yada 100 tl uzerine 10 tl indirim kuponu ben bi kactane kod aldim bebek bezi mana vs alicam. birde parayla sattigi kupj lar var 3 gundur bitane bile alamadim 10 sn icinde tukeniyor onlarda orbegin alt limitsiz 15 tl 77 tl gibi kulinlar okuyor 1tl he satiyor
O iş Nasreddin hoca hikâyesine dönmüş be hocam Ölme eşeğim ölme, yaz gelsin sana yonca alacağım gibi bir şey...

Oyla:
Üst Alt