Mi Max 2, Xiaomi'lerin Kral'ı dır.... bilgilerinizi rica ederimşimdi de mi max 2 çıktı bu gidişle alamicam .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güvenilir telefon kalmadı
gittigidiyor ve n11de varmi 8 e delta garanti veren hangi site de satış da
not bu kendi düşüncem telefonun ekranı vs kırılınca garanti karşılamıyor bootloader açınca garanti bitiyor rom root vs gibi işlemler garantiyi bitiyor gidip yurt dışı cihazı al imei at kafana göre takıl ben böyle düşündüğüm için yurt dışından getirttim
Asıl bu hoca sizi kandırıyor, o zaten affedersiniz, iç çamaşırı değiştirir gibi, devamlı cihaz değiştirir, yani Şıp sevdi dir ve Mi Mix2 yi geçici olarak almış bulunmaktahocam kvk eski kvk degil ..
delta al kafan rahat olsun suan xiaomi markasi için delta en iyisi gerisi hikaye...
max 2 alma.skorpi hocam.kandiriyor seni mix2 al
hocam kafa zaten karışık araya mi mix2 girmesin .dhocam kvk eski kvk degil ..
delta al kafan rahat olsun suan xiaomi markasi için delta en iyisi gerisi hikaye...
max 2 alma.skorpi hocam.kandiriyor seni mix2 al
Siz en iyisi Büyük Sözü dinleyin, bu forumda Sayın DOBERDEN hocamdan sonra ikinci büyük benimhocam kafa zaten karışık araya mi mix2 girmesin .d
dün ne güzel honor play sipariş verdim hb den kendi kendine bugün iptal olmuşyok abi suan bu kurlardan sonra cihaz degistirmek tovbe) mix 2 le devam.mecburen yoksa suan direk poco f1 yada mix 2s almistim kesin olarak
simdi lenovo thinkpad serisine merak saldim 2tane aldim 3.sunude c.tesi alicam
Honor dandik ÇİN malıdır, asla ve asla bir Xiaomi'nin yerini tutmaz/tutamaz, iptal olduğuna dua edebilirsinizdün ne güzel honor play sipariş verdim hb den kendi kendine bugün iptal olmuş
kafa çorba oldu kvk kötü diyen var mi 8 alma diyen var mi 8 al ihtalatcı al sorun olmaz diyen var napcam
kafa çorba oldu kvk kötü diyen var mi 8 alma diyen var mi 8 al ihtalatcı al sorun olmaz diyen var napcam
peki hocam cepportta mi 8 kvk garantili var rahatlıkla alabilirmiyimÜretici firmanın kendi garantisi dışındaki hiç bir garantiye itimat edilmez hocam. Kaldı ki iphone ve Huawei dışında doğru dürüst servis hizmeti veren de yok.
Delta mı KVK mı dersen ben KVK derim. Delta' nın Xiaomi konusunda daha tecrübeli olduğu söyleniyor ama forumda kendileriyle alakalı yığınla şikâyet bulabilirsin. KVK ise daha kurumsal ve yaygın bir servis ağına sahip köklü bir firmadır.
Yine de karar senin. 1231243 hocamın dediği gibi elektronik biraz şans işidir. Ben 7 ay önce KVK lı olsun diye 200 Tl fazla para verdim ama şeytan kulağına kurşun telefon halâ canavar gibi...