Xiaomi'nin Çin'in İphone'u olduğuna dair bir şehir efsanesi de var hocam. Efsane değil miydi yoksa?Honor dandik ÇİN malıdır, asla ve asla bir Xiaomi'nin yerini tutmaz/tutamaz, iptal olduğuna dua edebilirsiniz
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam ileride bir sıkıntı olur vebal altına girerim. Bu yüzden rahatlıkla alabilirsiniz diyemem. Fakat size şu kadarını söyleyebilirim. Ben mi 6 cihazımı Cepport'tan almıştım. Dediğim gibi, halâ ilk günkü gibi hızlı ve stabil.....peki hocam cepportta mi 8 kvk garantili var rahatlıkla alabilirmiyim
Hocam, ben sadece Xiaomi ile Huawei ın bir modeli olan Honor arasındaki farka dikkat çekmiştim,Efsane mefsane den maalesef bihaberim, cahilliğimi bağışlayın lütfenXiaomi'nin Çin'in İphone'u olduğuna dair bir şehir efsanesi de var hocam. Efsane değil miydi yoksa?
hocam ne günaha girmezsin kaç gündür kafayı yedim mi 8 almayı çok istiyordum mağlum fiyat ve garanti yokru sonra karar verdim dün honor play sipariş verdim iptal oldu kendiğinden dedim bunda bi iş var mi 8 almalıyım sonuç yine kararsızlıkXiaomi'nin Çin'in İphone'u olduğuna dair bir şehir efsanesi de var hocam. Efsane değil miydi yoksa?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ileride bir sıkıntı olur vebal altına girerim. Bu yüzden rahatlıkla alabilirsiniz diyemem. Fakat size şu kadarını söyleyebilirim. Ben mi 6 cihazımı Cepport'tan almıştım. Dediğim gibi, halâ ilk günkü gibi hızlı ve stabil.....
karar verdim hocam alcam mi 8 cepporttan kvk garantili veya hepsi burada dan ithalatci garantili alırımDeltayı hiç sevmem kimseye de Delta garantili cihaz aldırmam.
KVK'ya da iyi diyemem ama Deltanın yanında masum kalır.
Mi 8 kamerası kötü değil, çoğu MIUI telefonunda yazılımsal optimizasyon eksiği var özellikle kamera konusunda.
Cihazlar sahip oldukları donanımları verimli kullanamıyorlar. Xiaomi'nin bu olaya el atması lazım.
Cihazı bıraksan uzaya çıkacak ama daha düzgün video fotoğraf çekemiyor gece karanlığında. Aslında çekiyor ama 3. parti kurulumu teferruatlı uygulamalar yüklemek gerekiyor.
Bence garantisiz alın cihazı 300-400 daha ucuza gelir en azından. Zaten bir sorun olsa garantinin vereceği cevap %66.6 ihtimalle "kullanıcı hatası ücretli onarım yapılacak kabul ederseniz" olacaktır.
Estağfurullah sevgili hocam. Ortalıkta bu kadar çok zır cahil varken sizinle aynı cümle icinde yanyana getirmeyi bilr zül saydığım Cehalet kelimesine olduğundan fazla değer katmak olur bu.Hocam, ben sadece Xiaomi ile Huawei ın bir modeli olan Honor arasındaki farka dikkat çekmiştim,Efsane mefsane den maalesef bihaberim, cahilliğimi bağışlayın lütfen
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
cepporttan kvk garantili alırım o zaman da 11 kasım da nolcak ki hocam indirime girsinhepsiburadadan alma evo garantili oluyorlar aman aman uzak ol..
ben sana 11 kasimi bekle ondan sonra indirimle al derim
Şimdi ben de merak ettim.11 Kasım'da nasıl bir indirim olacak hocam?hepsiburadadan alma evo garantili oluyorlar aman aman uzak ol..
ben sana 11 kasimi bekle ondan sonra indirimle al derim