İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

BackinBlack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu kilif yerde dusurdugunuzde cihazi darbeleri minimuma indiren darbeleri emen kilif cihaziniz yere dustugunde hasar almasin istiyorsaniz sert silikon kiliflari tercih edin.

temperli cam full ekrani kapliyor.
nano can yanlarda 2mm bosluk birakiyor.
Sizr tavsiyem cihazlarin ekranlarinin kirilma sebebi yanlardan gelen darbeler yuzunden kiriliyor o yuzden temperli cam almanizi tavsiye ederim

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7

bu kilif yerde dusurdugunuzde cihazi darbeleri minimuma indiren darbeleri emen kilif cihaziniz yere dustugunde hasar almasin istiyorsaniz sert silikon kiliflari tercih edin.

temperli cam full ekrani kapliyor.
nano can yanlarda 2mm bosluk birakiyor.
Sizr tavsiyem cihazlarin ekranlarinin kirilma sebebi yanlardan gelen darbeler yuzunden kiriliyor o yuzden temperli cam almanizi tavsiye ederim
Temperli camı önermem.Mi8 de 1 gün zor kullandım.Kamera,mikrofon ve sensör boşlukları aşırı derecede toz biriktiriyor.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Aynen bende ilk temperli cam aldım hem çok toz birikiyor hem de çok kaba oluyor Nano çok daha iyi ama onlarda ekranı tam kaplayanı bulmak lazım benim aldığım biraz küçük çok boşluk var tam ekran kullandığım için sorun oluyor yenisine bakıyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Aynen bende ilk temperli cam aldım hem çok toz birikiyor hem de çok kaba oluyor Nano çok daha iyi ama onlarda ekranı tam kaplayanı bulmak lazım benim aldığım biraz küçük çok boşluk var tam ekran kullandığım için sorun oluyor yenisine bakıyorum.

Tam ekranda parmak takılıyor dediğiniz gibi, alternatif bulursanız ben de bakayım

Codaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2

Bu kılıflar slim yapıda ama kamera koruması var görseldeki ürünlere bakın aynılarını aliexpressden çok ucuza alabilirsiniz.Linklerdeki fiyatlara bakmayın nerde ucuz bulursanız ordan alın ben görsel olsun diye ekledim tr de hepsi 24-35 arası alide ise 10-15 arasına bulunuyor.

Bazılarında bir taraf diğerinden yüksek olma durumu olabiliyor.
Eğer spigen rugged armor düşünürseniz en iyisi bu bence koruma olarak görsellikte iyi çok kabalaştırmıyor hem ekranı hemde kamerayı korur düz zemine koyunca.

Ben spingen rugged armor kılıfından aldım.
Evet telefonu çok iyi muhafaza ediyor. Yalnız kalın yaptı telefonu. Ve ağırlaştırdı. Kendi içinden çıkan basit silikon kılıf bile 16 gram. Bu yüzden lens korucuyucu alıp arka tarafada sticker yapıştırıp kullanmayı düşünüyorum. Hafif olur kabalık gider. Ekrana da ekran korucuyucu aldık mı tamamdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar aliexpress ten fotograflardaki kamera koruyucudan aldim 15 gunde geldi. Camsiz sadece cerceve seklinde. Orjinal kilifinda hafif bosluk oldugu icin tam oturdu. Fiyati 6 lira
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kılıf kullanmadan nasıl takılıyor peki o? Yapışıyor mu?

alpmer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Spigen rugged armor için benim fikrim;
Evet sağlam evet hissiyat güzel kaliteli ama arka yüzey bildiğin kaygan ve ayrıca kalınlaştığı için tek el kullanımı bu kayganlık ile birleşince daha da zor. Bilmiyorum kullananlar katılır mı?

Codaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2

Stickerlardan birini alıp lens koruycu da aldıktan sonra sadece ekrana bir koruyucu almak yeterli olur sanırım.

Codaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Bir de aynı ön tarafa taktığımız gibi arka taraf için bir koruyucu cam var mı?

Üst Alt