İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Daha önce kullandığım telefonlara hiç ekran koruyucu takmadım. İlk defa kullanacağım o yüzden neyle kıyaslayacağımı bilmiyorum :) Fakat uyguladıktan sonraki halini gösterebilirim. Daha önceden yanlış hatırlamıyorsam bu başlıkta bir kullanıcı ekşi sözlükte sol başlık kısmındaki yazıların üstüne biniyor demişti. Özellikle onu kontrol ettim ve bir sorun görünmüyor diyebilirim. Ahize kısmından hizalamaya çalıştım fakat son fotoğrafta görüldüğü üzere yarım mm kadar sağa kayık taktım sanırım. Kendim simetrik olduğum için bu işlemleri simetrik olmayan birine yaptırmak lazım :) Kağıdı da düz kesemem mesela.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çentik kısmı ve yanlarda kayıp var mı hocam

Sent from my MI 8 using Tapatalk

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Çentik kısmı ve yanlarda kayıp var mı hocam

Farklı açılardan çekilmiş olan 3. ve 4. fotoğraflardan iyi kötü bahsettiğiniz kaybın ne kadar olduğunu kestirebilirsiniz. Kayıp derken ne demek istediğinizi anlayamıyorum çünkü.

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Farklı açılardan çekilmiş olan 3. ve 4. fotoğraflardan iyi kötü bahsettiğiniz kaybın ne kadar olduğunu kestirebilirsiniz. Kayıp derken ne demek istediğinizi anlayamıyorum çünkü.
Mesela sağda gözüken scroll çubuğunu tam görebiliyor musunuz
Bildirim çubuğunu çektiğinizde sağ ve sol kısımların boşluğu eşit mi
Kenarlıklı tuş stilinde klavye kullanıyorsanız q ve ü harfleri net gözüküyor mu gibi

Sent from my MI 8 using Tapatalk

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Mesela sağda gözüken scroll çubuğunu tam görebiliyor musunuz
Bildirim çubuğunu çektiğinizde sağ ve sol kısımların boşluğu eşit mi
Kenarlıklı tuş stilinde klavye kullanıyorsanız q ve ü harfleri net gözüküyor mu gibi

Ekrandan yememiş. Q ve P harflerinin kenarlarındaki çerçeveler hala bariz görünüyor. Yarım milim kadar sağda boşluk. Sol tarafta ise tam cam kenarının bittiği yerde harf çerçevesi başlıyor. Yalnız bayağı toz tutuyor onu söyleyebilirim. Yatarken yastığımın başına koydum. Sabah kalktığımda tozluydu ki ev sürekli temizlenir :)

Başka bir tane daha söyledim AliExpressten onun yanında bir sıvı da geliyor. Camı taktıktan sonra üstüne sürmek için. Belki o bu tozlanma ve parmak izini engellemek içindir. Gelince deneyip göreceğim.

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Ekrandan yememiş. Q ve P harflerinin kenarlarındaki çerçeveler hala bariz görünüyor. Yarım milim kadar sağda boşluk. Sol tarafta ise tam cam kenarının bittiği yerde harf çerçevesi başlıyor. Yalnız bayağı toz tutuyor onu söyleyebilirim. Yatarken yastığımın başına koydum. Sabah kalktığımda tozluydu ki ev sürekli temizlenir :)

Başka bir tane daha söyledim AliExpressten onun yanında bir sıvı da geliyor. Camı taktıktan sonra üstüne sürmek için. Belki o bu tozlanma ve parmak izini engellemek içindir. Gelince deneyip göreceğim.

Toz olayı özellikle tam oturup sadece sensörlerde boşluk bırakanlar için söyleniyordu, yuvarlakların içine toz birikiyormuş. Ben kutudan çıkan koruyucuyu uyguladım şimdilik bir problem yok gibi.

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Toz olayı özellikle tam oturup sadece sensörlerde boşluk bırakanlar için söyleniyordu, yuvarlakların içine toz birikiyormuş. Ben kutudan çıkan koruyucuyu uyguladım şimdilik bir problem yok gibi.

Benim bahsettiğim ekran cam yüzeyinin toz tutuyor oluşu. Telefonun kendi camı o kadar toz tutmuyordu.

Bu arada bahsettiğiniz şey doğru olabilir. Çünkü çentiğin sağ tarafında bulunan büyük sensörün 1-2 mm altında toz görünüyor. Camın içinde. Dün akşam fark etmemiştim. Şimdi gözüme çarptı. Acaba ölü piksel mi diye kafama takmaya başladım. Ama ekran kapalıyken yüksek ışık altında bakınca da belli oluyor. Sanırım toz. Ama gayet iyi temizleyip takmıştım. Defalarca ıslak ve kuru bezle silip kaymak gibiyken dikkatlice taktım.

Farklı markanın ekran koruyucusundan da sipariş verdim. O gelene kadar bununla idare edip onu deneyeceğim.

ugurakbas06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
58
Mi 8 için Orjinal Şeffaf Silikon Kılıf nereden bulabilirim ?

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Mi 8 için Orjinal Şeffaf Silikon Kılıf nereden bulabilirim ?

(Bu ürünün bayağı yorumu var. Paketlerinin fotoğrafları var. Kutularda Mi ibaresi yer alıyor.)

Son düzenleme:

ugurakbas06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
58

(Bu ürünün bayağı yorumu var. Paketlerinin fotoğrafları var. Kutularda Mi ibaresi yer alıyor.)
Teşekkürler ama şeffaf silikon kılıf demiştim yalnız :)

Üst Alt