- Adım
- gökhan
- Cihazım
- bb q10
- Konular
- 10
Ben kullanıyorum ama pek tavsiye etmiyorum. Flashli çekim yapamiyorsunuz.Mi 8 için arka kamera koruyucu arıyorum
Ben kullanıyorum ama pek tavsiye etmiyorum. Flashli çekim yapamiyorsunuz.Mi 8 için arka kamera koruyucu arıyorum
Eyvallah hocamBen kullanıyorum ama pek tavsiye etmiyorum. Flashli çekim yapamiyorsunuz.
Hocam benim kulladığımı yukarda fotoları attım baya sağlam ve şık duruyo aklında bulunsun o da geçmiş olsunBugün ilk defa yaklaşık 1 metreden ekran üstüne mermere düştü telefonum. Görünürde bişey yok. Şimdi kutudan çıkan kılıf yerine farklı bir kılıf arayisindayim. Aradığım gibi birşey bulursam bu mesaja ekleyecegim.
Valla kafayı bozup şöyle birşey alasım varHocam benim kulladığımı yukarda fotoları attım baya sağlam ve şık duruyo aklında bulunsun o da geçmiş olsun
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haaha aman diyim hocam benim aldığım bu kadar korunaklı değildir belki ama işini görür bence gerçi bu linktekinin üstünden tank geçse toz bile olmazValla kafayı bozup şöyle birşey alasım var![]()
Çizik vuruk vs. konularında takıntım var.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dostum bende senin gibiyim ezik ve çizdikten nefret ederim telefon aldığım gün hemen kılıf ve ekran koruyucu da alırım. Nitekim bu telefonu aldığımda da arkasının cam olmasından dolayı bu kadar olmasa da buna benzer bir kılıf aldım ama telefonu çok çirkin gösterdiği için 2 gün ancak kullanabildim. Bu detayı paylaşmak istedim.Valla kafayı bozup şöyle birşey alasım var![]()
Çizik vuruk vs. konularında takıntım var.
Flash kısmı açık olanlar var ben ondan kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım alırken buna dikkat edebilirsiniz. Ayrıca, çok ufak ve basit bir parça gereksiz pahalı ürünlere bakma derim.Eyvallah hocam
Ben nilkinin ekran filmini aldım
Bu ürün. Hayatımda aldığım en pahalı ekran koruyucu. Ben bunca zaman diğer ekran koruyucularla kendime işkence ediyomuşum. Dokusu kullanışı o kadar rahat ki, görüntüsü bile parlaklaşıyor telefonun. Hiç bir şekilde parmak izi bırakmıyor nasıl bir teknoloji anlamadım.
Bir de ben navigasyon tuşlarını kullanmadığım için beni çok rahatlattı. Herkese tavsiyemdir, alın pişman olmazsınız.
Baseus u denemedim ama herhalde o da bu kadar iyidir. İyi marka çünkü baseus.
Aynısını bende kullanıyorum.hatta kampanyadan 2 tanede yedek aldım.on numara ürün.tavsiyemdir.
sensor deliği hocam. Kamera en soldakiArkadaşlar yuvarlak delik kamera deliği mi yoksa sensör deliği mi? Kamera en solda bulunuyor bu sanki sensör deliği gibi geldi bana. Eğer kamera deliği ise bende almak istiyorum