İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Bugün ilk defa yaklaşık 1 metreden ekran üstüne mermere düştü telefonum. Görünürde bişey yok. Şimdi kutudan çıkan kılıf yerine farklı bir kılıf arayisindayim. Aradığım gibi birşey bulursam bu mesaja ekleyecegim.
Hocam benim kulladığımı yukarda fotoları attım baya sağlam ve şık duruyo aklında bulunsun o da geçmiş olsun

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Hocam benim kulladığımı yukarda fotoları attım baya sağlam ve şık duruyo aklında bulunsun o da geçmiş olsun

Valla kafayı bozup şöyle birşey alasım var :)
Çizik vuruk vs. konularında takıntım var.

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Haaha aman diyim hocam benim aldığım bu kadar korunaklı değildir belki ama işini görür bence gerçi bu linktekinin üstünden tank geçse toz bile olmaz :)

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Dostum bende senin gibiyim ezik ve çizdikten nefret ederim telefon aldığım gün hemen kılıf ve ekran koruyucu da alırım. Nitekim bu telefonu aldığımda da arkasının cam olmasından dolayı bu kadar olmasa da buna benzer bir kılıf aldım ama telefonu çok çirkin gösterdiği için 2 gün ancak kullanabildim. Bu detayı paylaşmak istedim.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Flash kısmı açık olanlar var ben ondan kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım alırken buna dikkat edebilirsiniz. Ayrıca, çok ufak ve basit bir parça gereksiz pahalı ürünlere bakma derim.

doruk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
0
Ben nilkinin ekran filmini aldım

Bu ürün. Hayatımda aldığım en pahalı ekran koruyucu. Ben bunca zaman diğer ekran koruyucularla kendime işkence ediyomuşum. Dokusu kullanışı o kadar rahat ki, görüntüsü bile parlaklaşıyor telefonun. Hiç bir şekilde parmak izi bırakmıyor nasıl bir teknoloji anlamadım.
Bir de ben navigasyon tuşlarını kullanmadığım için beni çok rahatlattı. Herkese tavsiyemdir, alın pişman olmazsınız.
Baseus u denemedim ama herhalde o da bu kadar iyidir. İyi marka çünkü baseus.
Aynısını bende kullanıyorum.hatta kampanyadan 2 tanede yedek aldım.on numara ürün.tavsiyemdir.

Arkadaşlar yuvarlak delik kamera deliği mi yoksa sensör deliği mi? Kamera en solda bulunuyor bu sanki sensör deliği gibi geldi bana. Eğer kamera deliği ise bende almak istiyorum

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar yuvarlak delik kamera deliği mi yoksa sensör deliği mi? Kamera en solda bulunuyor bu sanki sensör deliği gibi geldi bana. Eğer kamera deliği ise bende almak istiyorum
sensor deliği hocam. Kamera en soldaki

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Yukarıda bahsedilen ekran koruyucuları okuduğumda ya çok memnun kalan var ya da hiç memnun kalmayan var. Aşağıya linkini bıraktığım ürünün vadedilen özellikleri sizin de önerdiğiniz Baseus, Nillkin markaları gibiyse, en ucuz çözümü denemek istiyorum. Ne dersiniz?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Üst Alt