- Adım
- Alptekin
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 21
Merhabalar. 4 yıllık iOS deneyimimden sonra babamın uygun fiyatlı telefon arayışıyla Xiaomi ile tanıştım ve uzun araştırmalar sonucunda Mi 5S aldık kendisine. Bende iPhone 6S vardı iOS un da ciğerini bilirim fakat artık değişiklik istiyordum. Aynı zamanda Apple'ın da politikalarından aşırı sıkıldığım için(piyasada 1500 liraya çentikli tellefon satılıyor) yeniliksiz çentikli diye şu an 7500 TL ye sattığı iPhone X, yeni diye her sene tanıtılıp Rahatsız Etme Modunu iyileştirip iki menünün şeklini değişip iOS alın diye sunması da artık son noktayı koydurdu. Telefonu bugün sattım ve Samsunga yıllardır ayar olduğumdan, Huawei kardeşimizin de hemen havalara girmesinden dolayı merakla Mi 8 in satışa çıkmasını, Global Romu bekliyorum. Görüşleriniz nelerdir acaba ne zaman gelir hem rom hem de telefon ? Romu biz mi yüklüyoruz nasıl oluyor bu işler ? Babama hazır yüklü gelmişti 1400 e almıştık o zamanlar. 128 lik almayı düşünüyorum fiyat vs nasıl olur ? sahibinden üzerinde bir sürü satılanlar var fakat hem garanti durumu hem de rom yüzünden şu an almıyorum. Beklersem de fiyatın malum dolardan dolayı yükseleceğini düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler bundan sonra sizlerleyim