Yardım Mi 8 GPS Süpriz Nokta Sorunu

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Öncelikle merhaba arkadaşlar uzun süre Araştırdıktan sonra karar vererek ve beğenerek aldığım mi 8 telefonundaki bu sorunu anlamış değilim cihazımda kararlı mi 10 yazılımı var iphone kullanıcısıyım ama eski bir android kullanıcısı olduğum için sorun yaşamayacağımı düşündüm dünden beri uğraşıyorum. Bir türlü çözemedim bilgisi olan arkadaşım paylaşırsa çok sevinirim şimdi ben Devlet memuruyum arkadaşlar işim gereğide il içerisinde araçla gün içinde çok noktaya gidiyorum ve turkcell süpriz nokta kampanyası çok işime yarıyor fakat telefon içerisinde konum ayarları güncellemeler derken. yandex Navi sorunları felan canımı çok sıktı fakat saolsun arkadaşların ayar güncellemeleri a GPS ayarları güncellemesi ile yandexi gün içinde kullandım sorunsuz şekilde çalıştı. Forumda çok yeniyim arkadaşlar çift hat kullanıyorum Gps üzerinde. çift GPS yazıyor yandex düzelmişken Sürpriz nokta üzerinde açtığım zaman yaklaşık 1 km civarı konumumu farklı gösteriyor Türkcell kullanıpta aynı durumdan muzdarip olan varmı bu sorun önemli çünkü faydalanamıyacaksam ben bu cihazı geri vereceğim. İnternet ve forumlardada okuduğum kadarı ile GPS sorunları varmış cihazı yeni aldığım için daha önce farkında değildim ama cihazla beraber yaptığım araştırmalar sonucu bu sıkıntılar olduğunu öğrendim cihazı karalayanlarda var ama bana performanslı iyi bir cihaz gibi geldi bu tarz ufak sorunları ve imei sorunlarını çözdükten sonra uzun süre götüreceğine inanıyorum birde ben 256 gb olan modeli aldım bu tarz büyük bir hafızalı telefon kullanmadım hafızayı yüksek kullanırsak ilerde cihazda ağırlaşma yapıyor mu arkadaşlarımdan Bu konuda yardım bekliyorum hakkınızı helal edin uzun oldu. ama sanırım yön gösterme açısındanda bir çok arkadaşa ışık tutacaktır. Sevgilerimle.

ersinss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
İcra Katibi
Konular
25
Merhaba ,

Gps locker uygulamasını yükleyip açık alanda ekran görüntüsünü atar mısınız ? orada konum uydular ne kadar sürede bağlandığı v.s yazmakta , gprs den kaynaklı olmaya bilir sorununuz , uygulamalardan da ola bilir ,
Buyur hocam
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Buyur hocam

Açıkcası gps sorununuz yok ankara kızılaydasınız adalet bakanlığının orada =)

23 uududan 22 sine bağlanmış konumu sabitlemesi 6 sn sürmüş duruyorsunuz ve 7 m sapma vermiş gayet iyi sizin gprs ile ilgili sorununuz yok , uygulamalar ile ilgili ama test için bu uygulamayı kapamadan google maps açarak dener misiniz ?

Oyla:

ersinss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
İcra Katibi
Konular
25
Açıkcası gps sorununuz yok ankara kızılaydasınız adalet bakanlığının orada =)

23 uududan 22 sine bağlanmış konumu sabitlemesi 6 sn sürmüş duruyorsunuz ve 7 m sapma vermiş gayet iyi sizin gprs ile ilgili sorununuz yok , uygulamalar ile ilgili ama test için bu uygulamayı kapamadan google maps açarak dener misiniz ?
Üstad onu az sonra yapacağım :) konum bilgisini nereden edindiniz

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Yok onu bende gördüm hocam :) koordinatları nerden haritaya döktünüz google mapsten mi yoksa başka bir yerden mi?

Google yazınca direk gösteriyor zaten ben gerçekten doğrumu yer diye yazdım yanlış anlaşılma olmasın =)

Sonuca gelirsek deneyip yazarsınız bekliyorum gps sorununuz yok şu an

Oyla:

ersinss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
İcra Katibi
Konular
25
Google yazınca direk gösteriyor zaten ben gerçekten doğrumu yer diye yazdım yanlış anlaşılma olmasın =)

Sonuca gelirsek deneyip yazarsınız bekliyorum gps sorununuz yok şu an
Hocam bu da google maps açıkken

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-29-18-33-12-427_com.silentlexx.gpslock.png
    Screenshot_2018-11-29-18-33-12-427_com.silentlexx.gpslock.png
    257,6 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Merhaba ,

Gps locker uygulamasını yükleyip açık alanda ekran görüntüsünü atar mısınız ? orada konum uydular ne kadar sürede bağlandığı v.s yazmakta , gprs den kaynaklı olmaya bilir sorununuz , uygulamalardan da ola bilir ,
Hocam sağolasın oncelikle yazamadım.cenazem vardi. Malesef sorun çözulmedi dediginiz programin ekran goruntusu istemisiniz onu gönderdim sorun devam ediyor bip eski versiyonlarını da yükledim sacma bi durum 4000 tl makina durum bu

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Hocam sağolasın oncelikle yazamadım.cenazem vardi. Malesef sorun çözulmedi dediginiz programin ekran goruntusu istemisiniz onu gönderdim sorun devam ediyor bip eski versiyonlarını da yükledim sacma bi durum 4000 tl makina durum bu

Buda google maps ile açtıktan sonra çektim.

Oyla:
Üst Alt