Yardım Mi 8 GPS Süpriz Nokta Sorunu

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Öncelikle merhaba arkadaşlar uzun süre Araştırdıktan sonra karar vererek ve beğenerek aldığım mi 8 telefonundaki bu sorunu anlamış değilim cihazımda kararlı mi 10 yazılımı var iphone kullanıcısıyım ama eski bir android kullanıcısı olduğum için sorun yaşamayacağımı düşündüm dünden beri uğraşıyorum. Bir türlü çözemedim bilgisi olan arkadaşım paylaşırsa çok sevinirim şimdi ben Devlet memuruyum arkadaşlar işim gereğide il içerisinde araçla gün içinde çok noktaya gidiyorum ve turkcell süpriz nokta kampanyası çok işime yarıyor fakat telefon içerisinde konum ayarları güncellemeler derken. yandex Navi sorunları felan canımı çok sıktı fakat saolsun arkadaşların ayar güncellemeleri a GPS ayarları güncellemesi ile yandexi gün içinde kullandım sorunsuz şekilde çalıştı. Forumda çok yeniyim arkadaşlar çift hat kullanıyorum Gps üzerinde. çift GPS yazıyor yandex düzelmişken Sürpriz nokta üzerinde açtığım zaman yaklaşık 1 km civarı konumumu farklı gösteriyor Türkcell kullanıpta aynı durumdan muzdarip olan varmı bu sorun önemli çünkü faydalanamıyacaksam ben bu cihazı geri vereceğim. İnternet ve forumlardada okuduğum kadarı ile GPS sorunları varmış cihazı yeni aldığım için daha önce farkında değildim ama cihazla beraber yaptığım araştırmalar sonucu bu sıkıntılar olduğunu öğrendim cihazı karalayanlarda var ama bana performanslı iyi bir cihaz gibi geldi bu tarz ufak sorunları ve imei sorunlarını çözdükten sonra uzun süre götüreceğine inanıyorum birde ben 256 gb olan modeli aldım bu tarz büyük bir hafızalı telefon kullanmadım hafızayı yüksek kullanırsak ilerde cihazda ağırlaşma yapıyor mu arkadaşlarımdan Bu konuda yardım bekliyorum hakkınızı helal edin uzun oldu. ama sanırım yön gösterme açısındanda bir çok arkadaşa ışık tutacaktır. Sevgilerimle.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam sağolasın oncelikle yazamadım.cenazem vardi. Malesef sorun çözulmedi dediginiz programin ekran goruntusu istemisiniz onu gönderdim sorun devam ediyor bip eski versiyonlarını da yükledim sacma bi durum 4000 tl makina durum bu

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle başınız sağolsun ,

Anlatmak istediğim durum öncelikle gprs değil sorun bakın bakırköydesiniz emniyetin orada , koordinatlarınız var attığınız resimde 23 uydunun 23 de bağlantı yapmış cihaz ve 1 sn gibi müthiş bir bağlantı hızı var , duruyormuşsunuz ve 4 m sapma vermiş ,

sizin sıkıntınız bence çin romun dan kaynaklı google oralarda yasak olmasından , türkiyedeki uygulamalarda google bağlantılı sanırım bu sebeple çalışmıyor uygulamalarda sorun var gprs de değil ,

senin gibi 2 3 arkadaş da yazdı sorun aynı gprs de sorun olsa bu ekranda uydu listesi dahi gelmiyor yada gelse de sinyal alamıyor v.s sorunu o şekilde ararsanız daha hızlı çözüm olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda google maps ile açtıktan sonra çektim.

2 attığınız resimde 0 seniyede kitlenmiş uyduya uygulama açıkken de mi bulmuyor google maps konumunuzu

Oyla:

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Öncelikle başınız sağolsun ,

Anlatmak istediğim durum öncelikle gprs değil sorun bakın bakırköydesiniz emniyetin orada , koordinatlarınız var attığınız resimde 23 uydunun 23 de bağlantı yapmış cihaz ve 1 sn gibi müthiş bir bağlantı hızı var , duruyormuşsunuz ve 4 m sapma vermiş ,

sizin sıkıntınız bence çin romun dan kaynaklı google oralarda yasak olmasından , türkiyedeki uygulamalarda google bağlantılı sanırım bu sebeple çalışmıyor uygulamalarda sorun var gprs de değil ,

senin gibi 2 3 arkadaş da yazdı sorun aynı gprs de sorun olsa bu ekranda uydu listesi dahi gelmiyor yada gelse de sinyal alamıyor v.s sorunu o şekilde ararsanız daha hızlı çözüm olur.
Hocam cok saolasin benin telefonum yurt disi ben aldim room bir kac defa oto güncelleme yaptim simdi esenler meydandayim yine yeni çalıştırdım resmi guncelledim bakin yandex ve diger navi uygulamalari zaten duzgun çalışınca kafam karisti bu sorunu nasil çözebiliriz öneriniz varmi cihazi iade edebilirimde cin room olması bana ileride sorun yasatirmi boyle sürekli maduriyet yaşamak gibi tesekkurler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam cok saolasin benin telefonum yurt disi ben aldim room bir kac defa oto güncelleme yaptim simdi esenler meydandayim yine yeni çalıştırdım resmi guncelledim bakin yandex ve diger navi uygulamalari zaten duzgun çalışınca kafam karisti bu sorunu nasil çözebiliriz öneriniz varmi cihazi iade edebilirimde cin room olması bana ileride sorun yasatirmi boyle sürekli maduriyet yaşamak gibi tesekkurler

yazılımsal olduğu aşıkar , ama başka rom kurarak çöze bilirsin , bende elimde mi 8 yok ama gps den başım çok yandığından baya bilgi sahibi oldum , yada çin romu ola bilir sendeki global rom yükleye bilirsin , forumda konuları mevcut ,

telefonu iade etmene gerek yok bence çünkü aslında sorun size çin romu yüklü cihaz muhtemelen , global yada eu rom yüklerseniz sorun düzelecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde bu konuyu takip ede bilirsin , Haber - Mİ 8 Güncelleme geldi

Son düzenleme:
Oyla:

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4

Cihazimdaki bilgilerde bunlar ben telefon performansindan ve hafizasindan ciddi keyif aldim beni cok uzun zaman göturebilecek bir cihaz hiz ve çalışma performansı görüyorum
Ve tam olarak cihazla neler yapabiliriz buna tam hakim değilim uzun yillar önce titanium. beackup tarzi yuklemeler root yapmıştim kisa surede eski performansa donerim. Ancak cift hat kullanıyorum repear bu tarz cihazlarda 2 hattida aktif ediyormu onu bilemiyorum.bu arada tam nereden bakılıyor bilmiyorum mi kilidi açık duruyordu

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Cihazimdaki bilgilerde bunlar ben telefon performansindan ve hafizasindan ciddi keyif aldim beni cok uzun zaman göturebilecek bir cihaz hiz ve çalışma performansı görüyorum
Ve tam olarak cihazla neler yapabiliriz buna tam hakim değilim uzun yillar önce titanium. beackup tarzi yuklemeler root yapmıştim kisa surede eski performansa donerim. Ancak cift hat kullanıyorum repear bu tarz cihazlarda 2 hattida aktif ediyormu onu bilemiyorum.bu arada tam nereden bakılıyor bilmiyorum mi kilidi açık duruyordu

Rom global zaten bir şey yapmanıza gerek yok ,bir önceki mesajda güncelleme ile ilgili konu var onu takip ederek güncelleme yapa bilir birde foto gibi kaybolacak veriler alıp temiz sıfırlıp deneye bilirsiniz ,
telefon yeni ve Türkiye de operatörlerin destek verdiği bir marka olmamasından kaynaklı biraz bekleye bilirsiniz , turksele de bildire bilirsiniz durumu

sonuç olarak gprs değil uygulamada sorun var uygulama izinlerini de bir kontrol edin belki izni yoktur konum bulmaya ,

Oyla:

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Rom global zaten bir şey yapmanıza gerek yok ,bir önceki mesajda güncelleme ile ilgili konu var onu takip ederek güncelleme yapa bilir birde foto gibi kaybolacak veriler alıp temiz sıfırlıp deneye bilirsiniz ,
telefon yeni ve Türkiye de operatörlerin destek verdiği bir marka olmamasından kaynaklı biraz bekleye bilirsiniz , turksele de bildire bilirsiniz durumu

sonuç olarak gprs değil uygulamada sorun var uygulama izinlerini de bir kontrol edin belki izni yoktur konum bulmaya ,
Hocam cok saolasin su anki surum benim guncelmi yoksa bir onceki mesajdaki konu uzerinden mi gidip guncelleme yapmaymi onerirsiniz hocam tekrar saolasin

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam cok saolasin su anki surum benim guncelmi yoksa bir onceki mesajdaki konu uzerinden mi gidip guncelleme yapmaymi onerirsiniz hocam tekrar saolasin

O konuyu takip ede bilirsin sanırım güncelleme çıkmış daha yeni android 9.0 , orada kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Oyla:

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Aynı sorun benim Mi 8'de var. Bootloader unlock yapınca custom romları deneyeceğim bakalım.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Aynı sorun benim Mi 8'de var. Bootloader unlock yapınca custom romları deneyeceğim bakalım.

gps ile ilgili sorunun yoktur muhtemelen uygulamaların uyumluluk sorunları var , eu rom gene daha iyidir ,

Oyla:

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
gps ile ilgili sorunun yoktur muhtemelen uygulamaların uyumluluk sorunları var , eu rom gene daha iyidir ,
Büyük ihtimal öyledir çünkü Google Maps düzgün çalışıyor :) Bip'e report göndereceğim konu hakkında. Umarım dikkate alırlar :D

Oyla:
Üst Alt