selam arkadaşlar, beklemek istemeyenler için kurulum yöntemi anlatıcam. twrp ile yapılıyo ve işlem sonunda herşey silinecek (resim, müzik vs ne varsa yedek alın) cihaz açıldığından twrp de dahi siliniyo daha sora yine twrpyi yüklersiniz. romu pcye indirin twrp ye girin
WİPE / ADVANCED WİPE burada dalvik/ ART cache , data , internal storage, cache, system, bunları şeçip sewipe to wipe sürüklüyoruz. ben her ihtimale karşı format data yapıp yes yazıp sildim. daha sora geriye gelip reboot / recovery yapıp telefonun kapanıp tekrar açılmasını bekliyoruz daha sora pc ye bağlayıp TWRP klasörüne romu atıp telefondan install bölümünden seçip flashlayıp arkamıza yaslanıp bekliyoruz. kurulumdan sora cihaz açılıyo... ha ben diğer yöntemleride denedim mesela romu telefona atıp dalvik/ ART cache ve cache silip yükledim mi logosunda kaldı, sora format data yapıp yes yazıp advanced wipe kısmından system me kadar ki yerleri seçip sildim yine olmadı. en sonunda advanced wipe kısmından system'ide seçip sildikten sora romu flashladım kabul etti bunlar 1 saat içinde yaşandı sizde dikkatli olun hayırlı cumalar