- Adım
- Bora
- Cihazım
- Redmi note9 pro
- Konular
- 2
hayırlı olsun
Yeni özellikler güzel bildirim paneli alt çizgi hoşuma gidiyo her gün bakıyorum kaç defa ama gelmedi 2 gün önce geldi gittihayırlı olsun
Xiaomi sihri bu işte bir varrrr bir yokYeni özellikler güzel bildirim paneli alt çizgi hoşuma gidiyo her gün bakıyorum kaç defa ama gelmedi 2 gün önce geldi gitti
çok basit kardeşim ota indirme bağlantısı var onu indir telefonun güncelleme yerine gelip miui 11 yazısına 5 yada 6 defa tıklayarak sağ üst köşedeki 3 noktaya basıp güncelleme paketini seç seçeneğine tıklayıp indirmiş olduğun zipi seçip yükleyeceksinDaha önce hiç yapmadım oyuzden bilmiyorum nedir diye terettut ediyorum yapamam diye
Sadece otoyumu indiriyoruzçok basit kardeşim ota indirme bağlantısı var onu indir telefonun güncelleme yerine gelip miui 11 yazısına 5 yada 6 defa tıklayarak sağ üst köşedeki 3 noktaya basıp güncelleme paketini seç seçeneğine tıklayıp indirmiş olduğun zipi seçip yükleyeceksin![]()
Hocam tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama ota ile güncelleme belirli sürümlerde oluyor sanırım. Bu güncellemeyi ota ile yapabilmen için telefonun şuan 11.0.5 sürümünde olmalı. Buna dikkat et istersen. Zaman kaybı olmasınDaha önce hiç yapmadım oyuzden bilmiyorum nedir diye terettut ediyorum yapamam diye