- Adım
- Hasan Basri
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 0
10.1.1 Sürüme güncelledim ota üzerinden şu ana kadar olumlu ve olumsuz gördüklerim
1)Ram kullanımı yüzde 30 40 arasına düşmüş
2)Telefon sıcaklığı pubg oynarken dahi 36 dereceyi geçmedi
3) Geçiş efektleri ve çift tıkla uyandırma hızlanmış ve daha sorunsuz
4) Çentiğin solunda uygulama bildirimleri geldiği anda 2 sn görünüyor ve kayboluyor keşke hep kalsa
5) İlkyardım diye bir özellik eklenmiş optimizasyon gibi birşey
6)Otomatik zoom yapıyor imleci daha iyi kullanabilmek için
7)Kamerada pek bir farklılık göremedim video çektikten sonra düzenleme hangi kısmının yavaş çekim hangi kısmının normal olması gibi bir özellik eklenmiş
8)Bildirimler yukarıdan indirdiğimizde daha hoş duruyor watsapptan gelen fotoğraflar da görünüyor o ekranda ve yanıtlamak da daha kolay
Olumsuzlara gelirsek
1)Pubg artik çektikleri tam ekran olarak kullanamıyor
2)Bazen çok ufak takılmalar olabiliyor animasyonlarda
3)Kilit ekranında bazen arama sonrası çentik anlık beyaz oluyor sonra geçiyor
4)Pil performansında öyle belirgin bir fark yok ama zaten iyiydi 6 7 saat arası ekran açık süresi yüzde 40 ekran parlaklığı civarında
5)Fark edilir bir performans artışı yok
6)Mi mix 3 kamera güncellemeleri yok
Şöyle bir derleyip toplamak için 2 gün bekledim ve şimdiye kadar bunlar gözüme çarptı arkadaşlar sorularınız varsa cevaplayabilirim
1)Ram kullanımı yüzde 30 40 arasına düşmüş
2)Telefon sıcaklığı pubg oynarken dahi 36 dereceyi geçmedi
3) Geçiş efektleri ve çift tıkla uyandırma hızlanmış ve daha sorunsuz
4) Çentiğin solunda uygulama bildirimleri geldiği anda 2 sn görünüyor ve kayboluyor keşke hep kalsa
5) İlkyardım diye bir özellik eklenmiş optimizasyon gibi birşey
6)Otomatik zoom yapıyor imleci daha iyi kullanabilmek için
7)Kamerada pek bir farklılık göremedim video çektikten sonra düzenleme hangi kısmının yavaş çekim hangi kısmının normal olması gibi bir özellik eklenmiş
8)Bildirimler yukarıdan indirdiğimizde daha hoş duruyor watsapptan gelen fotoğraflar da görünüyor o ekranda ve yanıtlamak da daha kolay
Olumsuzlara gelirsek
1)Pubg artik çektikleri tam ekran olarak kullanamıyor
2)Bazen çok ufak takılmalar olabiliyor animasyonlarda
3)Kilit ekranında bazen arama sonrası çentik anlık beyaz oluyor sonra geçiyor
4)Pil performansında öyle belirgin bir fark yok ama zaten iyiydi 6 7 saat arası ekran açık süresi yüzde 40 ekran parlaklığı civarında
5)Fark edilir bir performans artışı yok
6)Mi mix 3 kamera güncellemeleri yok
Şöyle bir derleyip toplamak için 2 gün bekledim ve şimdiye kadar bunlar gözüme çarptı arkadaşlar sorularınız varsa cevaplayabilirim