Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
E hocam hala neyin peşindeyiz ki dediğim gibi cihazda yazılımsal sıkıntı var. Altını çizerek tekrar söylüyorum SON 3 BETA SÜRÜMÜNDE OK GOOGLE ÇALIŞIYOR. Herhangi bir dilde kararlıda hiç bir şekilde Voice Match çalışmıyor. 10.1.2.0 güncellemesi verecekler 1-2 hafta içinde onunla birlikte kararlı sürümlerde de sorun kalkar
Beya sürümündeyim. Bu tarz dil değişikliklerinde google uygulaması arka planda bşr takım değişiklikler yapar. Dolayısıyla türkçe seçeneğinin gitmesi normal. Bende de oluyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin. Düzelir.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Bir şeyin peşinde falan değiliz.

Mesajınıza bakarsanız kararlı sürüm dememişsiniz. Direk mi 8de çalışmıyor, dil ile alakası yok deyip genelleştirmişsiniz. Ben de size direk betada olduğumu söylemedim ki er ya da geç bunu soracağınızı bildiğim için.

Bakın buraya bir sürü yeni üye kayıt oluyor. Maalesef cihazlarımızda onlarca rom, farklı farklı ayarlar, farklı cizhazlar vb durumlar var. Bir sıkıntı olduğunda var olan hata/problem ile ilgili bilgi aktarırken cihazın kendisi ile ilgili genelleme yapmayın.

Örneğin siz mi 8'de ok google yok, dil ile alakası yok, voice match aktif değil derseniz burayı ziyaret eden birisi cihazı almaktan vazgeçebilir. Halihazırda almış olan kişi de nasılsa yok diye ilgilenmeyebilir. O yüzden bir iddia ileri sürüyorsanız önce bi detaylı inceleyip emin olun.

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Hocam siz dikkat ederseniz burası kararlı pie konusu ve ben de mesajımda BETADA SON 3 SÜRÜMDE diye belirtmişim.
Bir şeyin peşinde falan değiliz.

Mesajınıza bakarsanız kararlı sürüm dememişsiniz. Direk mi 8de çalışmıyor, dil ile alakası yok deyip genelleştirmişsiniz. Ben de size direk betada olduğumu söylemedim ki er ya da geç bunu soracağınızı bildiğim için.

Bakın buraya bir sürü yeni üye kayıt oluyor. Maalesef cihazlarımızda onlarca rom, farklı farklı ayarlar, farklı cizhazlar vb durumlar var. Bir sıkıntı olduğunda var olan hata/problem ile ilgili bilgi aktarırken cihazın kendisi ile ilgili genelleme yapmayın.

Örneğin siz mi 8'de ok google yok, dil ile alakası yok, voice match aktif değil derseniz burayı ziyaret eden birisi cihazı almaktan vazgeçebilir. Halihazırda almış olan kişi de nasılsa yok diye ilgilenmeyebilir. O yüzden bir iddia ileri sürüyorsanız önce bi detaylı inceleyip emin olun.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Hocam siz dikkat ederseniz burası kararlı pie konusu ve ben de mesajımda BETADA SON 3 SÜRÜMDE diye belirtmişim.

Lafı uzatmicam,

1-) Burası evet kararlı android pie fastboot indirme başlığı. google asisstan değil. Dolayısıyla siz de yanlış yerde konuyu devam ettiriyorsunuz. Size yardımcı olmaya çalışan birilerine alakasız başlıkta önce anlamadan dinlemeden kesin hüküm verip mi8de google assistanın diğer dillerde de çalışmadığını belirtip sonra da neyin peşinde olduğumu sorguluyorsunuz. Üslubunuz da hoş değil.

2-) Tüm bunların dışında ben 10.0.3.0dayken de voice match özelliğini kullanıyordum. Yani aktifti. Sadece Türkçe desteği yoktu.

Saygılar.

Son düzenleme:

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Hocam yanlış bir üslup kullandığımı düşünmüyorum. Neyin peşindesin demedim neyin peşindeyiz dedim Betada olduğunuzu öğrendikten sonra. Evet kesin hüküm. Tüm Xiaomi forumlarını takip ediyorum nerdeyse ve MİUİ 10 dan beri Mi 8 de voice match çalışmıyor (KARARLI SÜRÜMLERDE) Betada son 3 sürümde bu hata kaldırıldı ha Türkçe mi İngilizce mi çalışıyor Betada orasını bilmiyorum deneyimlemedim. Fakat tekrar belirtiyorum, GLOBAL KARARLI HİÇ BİR SÜRÜMDE HİÇ BİR DİLDE VOİCE MATCH ÖZELLİĞİ ÇALIŞMIYOR. SON 3 BETADA BU SORUNUN GİDERİLDİĞİNİ KULLANICILARIN YORUMLARINDAN VE GÜNCELLEME İÇERİKLERİNDEN BİLİYORUM.
Ayrıca Google Assistan konusu güncelleme ile ilgili diye düşünüyorum çünkü kullanıcılar bu sürümde OK Google komutunun çalışıp çalışmadığını, düzeltilip düzeltilmediğini soruyorlar ve ben de olanı söylüyorum. KARARLI HİÇ BİR SÜRÜMDE NE İNGİLİZCE NE DE TÜRKÇE VOİCE MATCH ÇALIŞMIYOR.
Size de saygılar...
Lafı uzatmicam,

1-) Burası evet kararlı android pie fastboot indirme başlığı. google asisstan değil. Dolayısıyla siz de yanlış yerde konuyu devam ettiriyorsunuz. Size yardımcı olmaya çalışan birilerine alakasız başlıkta önce anlamadan dinlemeden kesin hüküm verip mi8de google assistanın diğer dillerde de çalışmadığını belirtip sonra da neyin peşinde olduğumu sorguluyorsunuz. Üslubunuz da hoş değil.

2-) Tüm bunların dışında ben 10.0.3.0dayken de voice match özelliğini kullanıyordum. Yani aktifti. Sadece Türkçe desteği yoktu.

Saygılar.

Omur212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömür
Cihazım
T40
Konular
3
Güncelleme şuan Ota üzerinden otomatik geldi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Bana da geldi ota üzerinden :)

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Güncelleme alan arkadaşlar kamerada gece modu ve ağır çekim var mı ?

Üst Alt