Beta Rom bu gelen Stable dan daha kararlı hatasız şaka gibi.
Hocam şu stable pie güncellemesi geldikten sonra betaya geçtim 8.12.7 deyim bende arada fark say say bitmez. Her ay yeni telefon tanıtacaklarına şu adam akıllı yazılım yapabilseler keşke.Aynen hocam global beta 8.12.7 deyim çok da memnunum kamera sistem stabilitesi batarya ömrü gibi ve stabile de geçmeyi düşünmüyorum yakın zamanda
Hocam şu stable pie güncellemesi geldikten sonra betaya geçtim 8.12.7 deyim bende arada fark say say bitmez. Her ay yeni telefon tanıtacaklarına şu adam akıllı yazılım yapabilseler keşke.
Son sürüm beta recovery dosyasını indirip Güncelleyici ile yükleyin. Tüm veriler silinir. Mi hesabınızın ve google hesabınızı not alınGlobal betaya geçmek için ne yapmak gerekiyo arkadaşlar? Bi arkadaşta daha mi8 var o global beta kullanıyomuş kamerada 960 fps gece modu falan var arayüz daha akıcı geldi bana betaya geçmekte eğer bu güncelleme üzerinden zip göstermek kadar kolaysa ben betaya geçmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilecek olan var mı ?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global betaya geçmek için ne yapmak gerekiyo arkadaşlar? Bi arkadaşta daha mi8 var o global beta kullanıyomuş kamerada 960 fps gece modu falan var arayüz daha akıcı geldi bana betaya geçmekte eğer bu güncelleme üzerinden zip göstermek kadar kolaysa ben betaya geçmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilecek olan var mı ?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global beta zip dosyasını güncelleyici üzerinden seçerek geçebilirsin ama telefonun komple sıfırlanıyor yedek almanızda fayda var.