Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Beta Rom bu gelen Stable dan daha kararlı hatasız şaka gibi.

Aynen hocam global beta 8.12.7 deyim çok da memnunum kamera sistem stabilitesi batarya ömrü gibi ve stabile de geçmeyi düşünmüyorum yakın zamanda clap~~

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Aynen hocam global beta 8.12.7 deyim çok da memnunum kamera sistem stabilitesi batarya ömrü gibi ve stabile de geçmeyi düşünmüyorum yakın zamanda clap~~
Hocam şu stable pie güncellemesi geldikten sonra betaya geçtim 8.12.7 deyim bende arada fark say say bitmez. Her ay yeni telefon tanıtacaklarına şu adam akıllı yazılım yapabilseler keşke.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam şu stable pie güncellemesi geldikten sonra betaya geçtim 8.12.7 deyim bende arada fark say say bitmez. Her ay yeni telefon tanıtacaklarına şu adam akıllı yazılım yapabilseler keşke.

Kesinlikle hocam, yok güncelleme geldi gelecek, yok geri çekildi bizi yormaktan başka birşey yapmıyor bu xiaomi. Adam gibi güncelleme yap hata varsa düzelt gitsin.

zoed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fat
Cihazım
mi 8
Konular
13
bana da güncellleme gelmişti demin şimdi yok nedeni ne acaba

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Bölge hindistan seçili ve güncelleme geldi yükledim. Ne kadar ilgili bilmiyorum. Ayrıca an itibariyle süper görünüyor. Şu telefon uygulamasını Google telefon uygulaması olarak yükleselermiş iyiydi

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Global betaya geçmek için ne yapmak gerekiyo arkadaşlar? Bi arkadaşta daha mi8 var o global beta kullanıyomuş kamerada 960 fps gece modu falan var arayüz daha akıcı geldi bana betaya geçmekte eğer bu güncelleme üzerinden zip göstermek kadar kolaysa ben betaya geçmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilecek olan var mı ?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Global betaya geçmek için ne yapmak gerekiyo arkadaşlar? Bi arkadaşta daha mi8 var o global beta kullanıyomuş kamerada 960 fps gece modu falan var arayüz daha akıcı geldi bana betaya geçmekte eğer bu güncelleme üzerinden zip göstermek kadar kolaysa ben betaya geçmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilecek olan var mı ?

Son sürüm beta recovery dosyasını indirip Güncelleyici ile yükleyin. Tüm veriler silinir. Mi hesabınızın ve google hesabınızı not alın

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11

Global beta zip dosyasını güncelleyici üzerinden seçerek geçebilirsin ama telefonun komple sıfırlanıyor yedek almanızda fayda var.

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Yedeği nasıl alabilirim birde siz betadan memnun musunuz ?
Global beta zip dosyasını güncelleyici üzerinden seçerek geçebilirsin ama telefonun komple sıfırlanıyor yedek almanızda fayda var.

Üst Alt